Колку сте високи колку сте тешки? Проблеми, ситуации?

• Креатор на темата Креатор на темата Solider
  • Време на започнување Време на започнување
Каков баскет какви бакрачи
Златно Карате :)
Супер се боречки вештини само ако сакаш да се извишиш треба да комбинираш и со баскет, одбојка и слично. Бар мене ми помогнаа ептен. Добро језда тука и генот е во прашање

Супер се боречки вештини само ако сакаш да се извишиш треба да комбинираш и со баскет, одбојка и слично. Бар мене ми помогнаа ептен. Добро језда тука и генот е во прашање
Од кај татко ми страната сите се високи така да на нив сум се метнал

Висок сум околу 157-8 cm,имам 13г,дебел сум околу 40-43 kg
Според другарите од клас сум низок,иначе тренирам кошарка.Татко ми е висок над 195cm и извишил дури у средно дали и со мене ќе биде таков проблем или? :)

Висок сум околу 157-8 cm,имам 13г,дебел сум околу 40-43 kg
Според другарите од клас сум низок,иначе тренирам кошарка.Татко ми е висок над 195cm и извишил дури у средно дали и со мене ќе биде таков проблем или? :)
Оди на пливање ;)

Оди на пливање ;)

Iskreno brat za 3 meseci treba da idam u Spanija(nikakov turnir)na probi u KK Sevilla,imam talent i potencijal za kosharka igram pozicija playmaker zatoa te prashuvam poso visinata mi e vazna,trenerot mi vika deka so pravi vezbi i trud mozham da stignam do 185-190,profesor na fakultet za fizicko......
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 15:04 ---
Оди на пливање ;)

Iskreno brat za 3 meseci treba da idam u Spanija(nikakov turnir)na probi u KK Sevilla,imam talent i potencijal za kosharka igram pozicija playmaker zatoa te prashuvam poso visinata mi e vazna,trenerot mi vika deka so pravi vezbi i trud mozham da stignam do 185-190,profesor na fakultet za fizicko......

--- надополнето: 20 јануари 2014 во 15:04 ---

Глеј јас сум 165см можеби и по висок
Јас имам 12г 50кг
Пробај да се поздебелиш гледам слаб си
Немој да мислиш ако се здебелиш ќе личам ко свиња и така одиш на кошарка а тоа може да те извиши
И вози повеќе велосипед
И ако можеш прави ги тие вежби :)

166, накај 7.

Гледам да сум меѓу 53-55, зошто така си се чувствувам најдобро кога ќе се видам пред огледало.
Сега сум 56, качив кило ипол - две, и не ми се допаѓа баш тоа, затоа ќе гледам да намалам до кај 53 пак.

Каков баскет какви бакрачи
Златно Карате :)

Е брат у право си ја прво тренирав карате па отидов на кошарка 1 год а после па се вратив на карате еве зелен појас сум.А шо се однесува за извишување ако си каратист убаво е да се комбинира и кошарка а и плус редовното вежбање го зголемува лачењето на хормони за раст.

187/106, 7 кг симнав, сега остануваат уште “само“ 20кг. кај и да е, до септември ќе ја биде.
7 месеци, по 3 кила=21........... тамам нели?

187/106, 7 кг симнав, сега остануваат уште “само“ 20кг. кај и да е, до септември ќе ја биде.
7 месеци, по 3 кила=21........... тамам нели?

За слабеење ќе ти дадам еден совет што на татко ми му помогна да ослабе 17 кила . Сега доаѓа пролет, прво затоплување и вади точакот, со него до работа и назад . Заборави превоз со кола или автобус, секогаш кога можеш користи точак за превоз било каде . Кога можеше татко ми на 50 години да вози, може секој . Тешко е на почеток, посебно ако работиш подалеку ама верувај се исплати . За една сезона активно возење на точак и умерена исхрана верувам дека дека ќе ги симнеш тие 20 кг. :)

Во моментов 183 цм висок, 82 кила тежок мерено пред околу еден час, веднаш по бањање :)
Иначе сум одел и до 90 кила...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom