UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
јас изглеав хајлајтс, се откорна од трчање и трудење Нејмар, Меси затаи. Зицер промашување може да му се деси на секого :) кривицата треба да ја бараат во индиферентноста на другите играчи. На Чави ако не му се игра или не може, нека се повлече.

Па да...Уствари проблемот беше што Меси не беше у тие ситуации,пошто сум сигурен дека он ладнокрвно ќе поентираше...

Такада дефинитивно може да се каже дека другите потфрлиле многу повеќе.

D

Deleted member 70912

Гостин
Честитки за Баерн,посебно за Атлетико, сосема заслужено победија (y) Со среќа понатаму!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Иди бе па и ти у нашата тема, не спамирај тука. Овде да напишеш мислење за мечевите што се играле вечерта, будала ќе те направат а не па за некој тим од вториот ешалон:).

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Супер си беше Нејмар, се трудеше највеќе, другите беа под нивото. Барса има веќе неколку проблеми кои мора да си ги реши ако сака да биде во самиот врв и наредните години.

Атлетико се незгодна екипа, било која екипа од останатите три ќе си има големи маки со нив у 1/2 финале. У Шпанија не за џабе се први. Сезонава доста ги гледав, според мене се можеби и најконстантната екипа до сега според прикажаното, ќе бидат тврд орев за сите, ништо чудно ако идат до крај у ЛШ и ако освојат Примера. Можеби Примера и највеќе ја заслужуваат.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Изгледа ти си матуф ти напоменав последните 5 години . За Коке си во право не го купија туку го промовираа во прв тим . Спореди состав од 2009 и сегашен.
http://en.wikipedia.org/wiki/2009–10_Atlético_Madrid_season
http://www.transfermarkt.com/en/atletico-de-madrid/kader/verein_13.html[DOUBLEPOST=1397082820][/DOUBLEPOST]

Не провоцираш ти , срце си. :D
Прочитај си погоре, ќе видиш дали напомена. Рече го продадоја Фалкао, а донесоја низа фудбалери. Од цитираното не се бега, другото можиш да го препрајш, клетка една.

R

Rigel Kent

Гостин
Прочитај си погоре, ќе видиш дали напомена. Рече го продадоја Фалкао, а донесоја низа фудбалери. Од цитираното не се бега, другото можиш да го препрајш, клетка една.
:pos::pos::pos: Катастрофа човече , ако поверува во ова што го напиша хаххаха.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
2008-Man.Unitd izbacio Barcelonu, osvojio Ligu Prvaka.
2010-Inter izbacio Barcelonu, osvojio Ligu Prvaka.
2012-Chelsea izbacio Barcelonu, osvojio Ligu Prvaka.
2013-Bayern izbacio Barcelonu, osvojio Ligu Prvaka.
2014-Atletico Madrid izbacio Barcelonu, if you know what I mean. :D :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Епа вие не го признавте кога ја искосија и вашата трева на Бернабе првиот натпревар сезонава, туку(како и обично) плачевте за гадната игра од страна на Атлетико и Диего Коста.
На твитер профилот на клубот имало такво нешто? Пошто за тоа е муабетот. :cautious:

инаку, еве ја тајната на успехот на Симеоне:

Старши треньор'т на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заб'рса младо гадже. Новата пријателка на аржентинеца е неговата с'народничка Карла Перејра. Блондинката, којато работи като модел, е на 27 години и е с 16 лета по-млада от футболнија спец.
Да ти ебам јазикот ретардиран. :pos:

галеријата со слики - натисни тук: http://www.sportal.bg/galery.php?category=1&galery=8215&image_id=253327#0

via Zamunda :D

D

Deleted member 70912

Гостин
Карма друже. Напи се Миринда сега, 7up е изван моде :D
Ако ти смета ќе ја тргнам.. не е проблем,јас барем нит јадев бурек што изгубивте 2-1 од нас и за 3-4,ни вчера од Дортмунд ништо.. Не знам што имаш ти против мене.. али не е битно напишав неколку страни уназад дека со одредени фанови на Реал не може да се дискутира за ништо. Ова колку само да испаднеш кул и да собереш некое лајкче (y) Јас им честитав фино лепо,ти за тоа ли наоѓаш замерки.. али не е битно. Поздрав друже (y)
Whatever makes you sleep at night

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Зошто карма , ајде објасни , го знаеш значењето на терминот или колку да се лупне нешто од ракав. Свашта...
Не, може да ми објасниш што значи? Го имам слушнато онака, па реков да го пишем овде да излезем највеќи фраер у селу.

Карма зошто после голот на Миранда у финалето од купот лани против Реал, ја стае неговата слика. Е сега дојде време истите Атлетико да ве испаднат од ЛШ, затоа.
(И провокацијата беше специјално наменета за него, не за сите. Не сакам да провоцирам. Ама него одамна го чекав) :D
Ако ти смета ќе ја тргнам.. не е проблем,јас барем нит јадев бурек што изгубивте 2-1 од нас и за 3-4,ни вчера од Дортмунд ништо.. Не знам што имаш ти против мене.. али не е битно напишав неколку страни уназад дека со одредени фанови на Реал не може да се дискутира за ништо. Ова колку само да испаднеш кул и да собереш некое лајкче (y) Али не е битно. Поздрав друже (y) Whatever makes you sleep at night
Take it easy бе :D Ама одамна те чекав и го дочекав моментот, тоа е целата работа :D

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
На твитер профилот на клубот имало такво нешто? Пошто за тоа е муабетот. :cautious:
Да де, како вие им ја честитавте победата на Атл.Мадрид после поразот на Бернабе, за тоа е муабетот.[DOUBLEPOST=1397083740][/DOUBLEPOST]
Не, може да ми објасниш што значи? Го имам слушнато онака, па реков да го пишем овде да излезем највеќи фраер у селу.
Не не, ние веќе 5-6 натпревари немаме победа со Атлетико, така да не е карма тоа. Карма ти е пеналот против вас врз Нејмар после непостоечкиот пенал на Роналдо за 3-2 на Реал. Сеа сфаќаш?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.691
Поени од реакции
88.676
Иди бе па и ти у нашата тема, не спамирај тука. Овде да напишеш мислење за мечевите што се играле вечерта, будала ќе те направат а не па за некој тим од вториот ешалон:).
Еј брат, следна сезона другиве екипи ќе има да ги нема... остај ги нека се порадуваат уште оваа сезона, од следната ќе има да ги ебеме сите од А до Ж

blanco like this

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Да де, како вие им ја честитавте победата на Атл.Мадрид после поразот на Бернабе, за тоа е муабетот.[DOUBLEPOST=1397083740][/DOUBLEPOST]
Не не, ние веќе 5-6 натпревари немаме победа со Атлетико, така да не е карма тоа. Карма ти е пеналот против вас врз Нејмар после непостоечкиот пенал на Роналдо за 3-2 на Реал. Сеа сфаќаш?
Добро, фала :) Ако ми треба помош за уште нешто, ќе те контактирам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom