Да не си настината или во процес на разболување случајно ?Да не има некој вирус моментално што ги напаѓа ушите?Затнати ми се ништо не слушам,како глува сум,а лекарот ми е далеку,ајде хелп:smir:
Цело време сум настината никако да се излечам,ама не ми се случило ова со затнување на уши.Мора да е некој вирус,мене не ме промашуваат,да ги ебам.Да не си настината или во процес на разболување случајно ?
Чаеви, витамин Ц и фервекс и си како нова.:smir:Да не има некој вирус моментално што ги напаѓа ушите?Затнати ми се ништо не слушам,како глува сум,а лекарот ми е далеку,ајде хелп:smir:
Ми се случува и мене! :nesvest: Леле добро е! Мислам не дека сакам тебе нешо лошо да ти е, туку мислев дека ми е нешто озбилно... И тоа ми се случува задњи 5 дена , периодично и ме боцка десното уво и тоа е мн болно... :back:Да не има некој вирус моментално што ги напаѓа ушите?Затнати ми се ништо не слушам,како глува сум,а лекарот ми е далеку,ајде хелп:smir:
Абе да, ама нели ако имаш заушки треба некој оток да се појави? А и мене башка више ми помина :wink::smir:A да прашате и ти и Леа шо се заушки?
Обична настинка!Последнава недела постојано кашлам и имам главоболка.А колку долго и да спиам не се осеќам наспан.И неможат со ништо да ме разбудат.
Висок притисок....Колку што сум слушала на низок се има вртоглавоци и слично....осеќам како да ќе се разболам. Или па мајка ќе станам :nesvest:Ова па со ушето редовно ми се случува. Во 7 одд го чистев левото и изгледа премногу турнав и ми се затна. Одтогаш ми се затнува на моменти.
Инаку, последниве два дена осеќам некаква омалаксаност...ми се врти почесто, а вчера беше малку појако и испаничив. Можно е да е од пмс или до притисокот е?