UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
via fb:

" Zivotot prodolzuva, no Barcelona ne.. " - Salvador Dali, vo razgovor so edno katalonsko casual momce dur odel Nakaj station za tekmata vo Champions League.
причината ради која овие Филе, Лешо, Бетмен и Трендо не се ојдени на психијатар е само затоа што мојтермин.мк не работи сегде.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Што ќе биде на извлекувањето нека биде , но првата ја сакам нагости да ја играме :свиркам:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.012
Поени од реакции
51.215
па нека дојде сеа и тој Реал да видиме кој чорап на која нога иде !

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
А-У

Како почна Атлетико малку фалеше 4-0 да биде прво и Барца да ги спакува куферите уште одма а вака до крај имаа некоја надеж.
Симеоне капа доле значи како ги спремил играчиве ко кучиња гризаа 90 минути и правеа жесток пресинг при секоја загубена топка и штета што не ги крунисаа сите шанси со гол. Заслужија.

МОТМ според мене е Тиаго! Човечето искина! ЦАРУВАШЕ!
Супер пасови,пресечени топки,добиени дуели абе секаде го имаше!

После плескањето на Барса со Баерн и шамарањето што Бразил и го удри на Шпанија овој ми е у топ5 дуели у задње време што сум ги гледал.

За Барса ќе кажам дека само треба да шитнат доста играчи кои уште држат цена а ни Господ нема да може повеќе да ги мотивира а и Пеп си кажа дека баш ради тоа заминал! Чим Пеп не може да ги мотивира никаков Тата Мата нема да ги разбуди и натера да играат фудбал.
Алвес,Чави,Маскерано,Валдес,Пујол,Пике,Педро и Меси никој веќе нема да успее да ги мотивира да загризаат за некоја титула, ова е мое скромно мислење значи и не мора да ме цитирате и пцуете ако не се согласувате.

Меси со слободата што му ја допуштија од Барса пошо рушеше рекорди и ги однесе до многу титули на Барса во иднина само ќе и штети, не верувам дека некој може да го заузда сега.

Капак на се доаѓа забранава за трансфери, стварно може да заглави Барса.

Уште еднаш секоја чест за Симеоне и Атлетико и се надевам дека ќе издржат до крај и во Ла Лига. Почит :cuc:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.090
Барса се спаси од уште еден дебакл како лани. Ова им беше најутешно испраќање. Баерн и Челзи главни фаворити за Шампион. Атлетико нема да издржи, Реал да го избегне Челзи зш Моу како им го бере. Кој со кој да се падне ќе бидат добри утакмици. Само не Челзи Баерн, оти ќе гледме Реал Барса.
Ако моментално некој е фаворит за шампион , тоа е Атлетико. Има да летнат после ваква огромна елиминација за Барса. Баерн е далеку од тоа што беше лани , за малце ќе го јадеше од екипа која е на 7мо место во Премиер лигата.

Според мене фаворити за шампион.

1. Атлетико Мадрид
2. Баерн Минхен
3. Реал Мадрид
4. Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кој со кој да се падне ќе бидат добри утакмици. Само не Челзи Баерн, оти ќе гледме Реал Барса.
This. Баш и јас на ова помислив. Мечот ќе биде интересен само за фановите на Челзи-Баерн. Да не се гледаат последните 10 минути од мечот (што беа ептен интересни за секого како и првите минути од продолжението и пеналите) се друго беше тапа. А сега Баерн го имаат Пеп.

Баерн ќе напаѓаат без да напаѓаат а Челзи ќе се брани дури и Баерн да не помине своја половина.
А се надевам дека ќе бидам грешка :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Не ја гледав вчера Дортмунд-Реал па незнам каква лекција им дале првиве на вториве ама ова денес (Атлетико-Барса) беше типичен меч на послаба со појака екипа каде послабава дава меч на кариера во првите 15-20 минути и после се брани со три реда одбрана. Незнам што има толку за БРАВО за Атлетико. Типично изненадување во четвртфиналето, односно не е она, "браво, заслужено се во полуфиналето, им одржаа лекција". Играње со три реда одбрана никако не е лекција по фудбал.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Koa go nema Mesi da se razigra,cela ekipa e krs.Na zdravje bricenje,Atletiko M gi ubi vo sekoj pogled od igrata neka pravat oni pak 500 pasa.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Интересното е дали Куртоа ќе може да брани ако се паднат Челси и Атлетико во 1/2-финале. Не ми текнува дали бранеше 2012 во Супер купот, да проверам треба. Сега видов, бранел, така да и сега ќе брани. Ова важи изгледа само во Англија правилово. :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
И Лига Европа се играло вечерва? :cautious:
Абе сврзав за со утре 4 од 6, само јуве и севиља да ги даде зимам 5 сома, да ги чукне сите затварам кладилница :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ти не си гледал ЛШ изминативе две години изгледа, a ? Си паузирал сигурно...:D
Па што има да гледам кога ние си игравме ЛЕ :D
А кога ве елиминиравме тоа беше texbook Мурињо тактика :D

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Веќе и претходно се знаеја кои екипи одат во полуфинале, Челзи-ПСЖ можеби беше најнеизвесна и најтесна но Чезли заслужено одат во понатаму. Дортмунд мадиња олкај одлична игра, ама Михтрајан му се испостра на се, да даеше гол можеби ќе беше поинаку до крајот. Манчестер не ги коментирам удаени, не ни заслужија да стигнат довде слаба сезона накиснати се сиве. Симеоне брату, братуу!!:cuc:
15617.jpg

Член од
14 април 2012
Мислења
32.984
Поени од реакции
67.793
Ау па да бе.. заборавив на лани, али гледам да бришам од мемории неубави работи како убиства и слувања :pos:

Добро тоа лани беше двете у едно, зборам ја за поизрамнети мечеви :ROFLMAO:

:pos:
Брат, не ти зборам за тоа, ај и тоа што си заборавил, него ова..

Конечно и некоја екипа без водство од Мурињо да ја елиминира Атлетико, и тоа во каков стил само :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom