UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Досега немам пишувано за Атлетико и нивната игра, ама овака само едно. :cuc:

Честитики и за Баерн. Искрено, мање више со кого ќе играме во полуфинале. Типувам Атлетико-Челси, Баерн-Реал.

Досега немам пишувано за Атлетико и нивната игра, ама овака само едно. :cuc:

Честитики и за Баерн. Искрено, мање више со кого ќе играме во полуфинале. Типувам Атлетико-Челси, Баерн-Реал.

Според некој космички план ќе играат Атлетико - Реал и Челси - Баерн.

Конечно и некоја екипа без водство од Мурињо да ја елиминира Атлетико, и тоа во каков стил само :cuc:

Нека продолжуваат да купуваат непотребни играчи само. Фантастично изиграа Атлетико, најзаслужен пласман во 1/2 финале од сите 4 екипи да бидеме реални.
Честитки и за Баерн за победата и на Јунајтед за обидот.

Атлетико=Дортмунд од последниве 2 години. Долго време Атлетико се дел од Европскиот фудбал а тоа го покажуваа и со победите во ЛЕ ама ете штета што некои недоволно фудбалски образовани ќе речат "Ех, ЛЕ ништо не е"

Со душа го чекам ждребот а уште повеќе и полуфиналињата. Ајде.
Ти не си гледал ЛШ изминативе две години изгледа, a ? Си паузирал сигурно...:D

Реал
Челзи
Атлетико М.
Баерн М.

Челзи - Атлетико М.
Баерн М. - Реал М.

Атлетико М. - Баерн М.

Атлетико М.

:cool:

Конечно и некоја екипа без водство од Мурињо да ја елиминира Атлетико, и тоа во каков стил само :cuc:

Нека продолжуваат да купуваат непотребни играчи само. Фантастично изиграа Атлетико, најзаслужен пласман во 1/2 финале од сите 4 екипи да бидеме реални.
Честитки и за Баерн за победата и на Јунајтед за обидот.

Атлетико=Дортмунд од последниве 2 години. Долго време Атлетико се дел од Европскиот фудбал а тоа го покажуваа и со победите во ЛЕ ама ете штета што некои недоволно фудбалски образовани ќе речат "Ех, ЛЕ ништо не е"

Со душа го чекам ждребот а уште повеќе и полуфиналињата. Ајде.

Те држи Реми Мартин-от од вчера изгледа ...

Според некој космички план ќе играат Атлетико - Реал и Челси - Баерн.
Последен пат кога игравме во ЛШ со Баерн завршивме со 2 титули така да:
wqGyo.png

Требаше 10-15 минути пауза да се израдуват до крај Јунајтед.:ROFLMAO:
Sto mi ti ima tolku zgreseno United pa da gi hejtas poveke duri i od skauzerive ?

Btw, cestito 1/2 finale na Bavarcite se nadevam ke se sretneme pak za 10-15 god ako se plasirame vo LS :icon_lol:

baern ne mi ostavi vpecatok kako sto pravese pred nekoe vreme ,igra so 7 plasiranata ekipa od premier liga bogami ako ne vratea taka odma ke ispilicese united ,za atletiko samo:cuc::cuc::cuc:zaedno so celzi dvata tima iigraa na nivo i zasluzeno se vo polu finale

Барса се спаси од уште еден дебакл како лани. Ова им беше најутешно испраќање. Баерн и Челзи главни фаворити за Шампион. Атлетико нема да издржи, Реал да го избегне Челзи зш Моу како им го бере. Кој со кој да се падне ќе бидат добри утакмици. Само не Челзи Баерн, оти ќе гледме Реал Барса.

Те држи Реми Мартин-от од вчера изгледа ...
Ау па да бе.. заборавив на лани, али гледам да бришам од мемории неубави работи како убиства и слувања :pos:

Добро тоа лани беше двете у едно, зборам ја за поизрамнети мечеви :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom