UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Досега немам пишувано за Атлетико и нивната игра, ама овака само едно. :cuc:

Честитики и за Баерн. Искрено, мање више со кого ќе играме во полуфинале. Типувам Атлетико-Челси, Баерн-Реал.

Член од
17 септември 2012
Мислења
896
Поени од реакции
515
Ајде у полуфинале Челси-Реал, Атлетик-Баерн.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Досега немам пишувано за Атлетико и нивната игра, ама овака само едно. :cuc:

Честитики и за Баерн. Искрено, мање више со кого ќе играме во полуфинале. Типувам Атлетико-Челси, Баерн-Реал.
Според некој космички план ќе играат Атлетико - Реал и Челси - Баерн.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Конечно и некоја екипа без водство од Мурињо да ја елиминира Атлетико, и тоа во каков стил само :cuc:

Нека продолжуваат да купуваат непотребни играчи само. Фантастично изиграа Атлетико, најзаслужен пласман во 1/2 финале од сите 4 екипи да бидеме реални.
Честитки и за Баерн за победата и на Јунајтед за обидот.

Атлетико=Дортмунд од последниве 2 години. Долго време Атлетико се дел од Европскиот фудбал а тоа го покажуваа и со победите во ЛЕ ама ете штета што некои недоволно фудбалски образовани ќе речат "Ех, ЛЕ ништо не е"

Со душа го чекам ждребот а уште повеќе и полуфиналињата. Ајде.
Ти не си гледал ЛШ изминативе две години изгледа, a ? Си паузирал сигурно...:D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Реал
Челзи
Атлетико М.
Баерн М.

Челзи - Атлетико М.
Баерн М. - Реал М.

Атлетико М. - Баерн М.

Атлетико М.

:cool:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.984
Поени од реакции
67.789
Конечно и некоја екипа без водство од Мурињо да ја елиминира Атлетико, и тоа во каков стил само :cuc:

Нека продолжуваат да купуваат непотребни играчи само. Фантастично изиграа Атлетико, најзаслужен пласман во 1/2 финале од сите 4 екипи да бидеме реални.
Честитки и за Баерн за победата и на Јунајтед за обидот.

Атлетико=Дортмунд од последниве 2 години. Долго време Атлетико се дел од Европскиот фудбал а тоа го покажуваа и со победите во ЛЕ ама ете штета што некои недоволно фудбалски образовани ќе речат "Ех, ЛЕ ништо не е"

Со душа го чекам ждребот а уште повеќе и полуфиналињата. Ајде.
Те држи Реми Мартин-от од вчера изгледа ...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Требаше 10-15 минути пауза да се израдуват до крај Јунајтед.:ROFLMAO:
Sto mi ti ima tolku zgreseno United pa da gi hejtas poveke duri i od skauzerive ?

Btw, cestito 1/2 finale na Bavarcite se nadevam ke se sretneme pak za 10-15 god ako se plasirame vo LS :icon_lol:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
baern ne mi ostavi vpecatok kako sto pravese pred nekoe vreme ,igra so 7 plasiranata ekipa od premier liga bogami ako ne vratea taka odma ke ispilicese united ,za atletiko samo:cuc::cuc::cuc:zaedno so celzi dvata tima iigraa na nivo i zasluzeno se vo polu finale

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Барса се спаси од уште еден дебакл како лани. Ова им беше најутешно испраќање. Баерн и Челзи главни фаворити за Шампион. Атлетико нема да издржи, Реал да го избегне Челзи зш Моу како им го бере. Кој со кој да се падне ќе бидат добри утакмици. Само не Челзи Баерн, оти ќе гледме Реал Барса.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Те држи Реми Мартин-от од вчера изгледа ...
Ау па да бе.. заборавив на лани, али гледам да бришам од мемории неубави работи како убиства и слувања :pos:

Добро тоа лани беше двете у едно, зборам ја за поизрамнети мечеви :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom