Според некој космички план ќе играат Атлетико - Реал и Челси - Баерн.Досега немам пишувано за Атлетико и нивната игра, ама овака само едно.
Честитики и за Баерн. Искрено, мање више со кого ќе играме во полуфинале. Типувам Атлетико-Челси, Баерн-Реал.
Ти не си гледал ЛШ изминативе две години изгледа, a ? Си паузирал сигурно...Конечно и некоја екипа без водство од Мурињо да ја елиминира Атлетико, и тоа во каков стил само
Нека продолжуваат да купуваат непотребни играчи само. Фантастично изиграа Атлетико, најзаслужен пласман во 1/2 финале од сите 4 екипи да бидеме реални.
Честитки и за Баерн за победата и на Јунајтед за обидот.
Атлетико=Дортмунд од последниве 2 години. Долго време Атлетико се дел од Европскиот фудбал а тоа го покажуваа и со победите во ЛЕ ама ете штета што некои недоволно фудбалски образовани ќе речат "Ех, ЛЕ ништо не е"
Со душа го чекам ждребот а уште повеќе и полуфиналињата. Ајде.
И Лига Европа се играло вечерва?
Те држи Реми Мартин-от од вчера изгледа ...Конечно и некоја екипа без водство од Мурињо да ја елиминира Атлетико, и тоа во каков стил само
Нека продолжуваат да купуваат непотребни играчи само. Фантастично изиграа Атлетико, најзаслужен пласман во 1/2 финале од сите 4 екипи да бидеме реални.
Честитки и за Баерн за победата и на Јунајтед за обидот.
Атлетико=Дортмунд од последниве 2 години. Долго време Атлетико се дел од Европскиот фудбал а тоа го покажуваа и со победите во ЛЕ ама ете штета што некои недоволно фудбалски образовани ќе речат "Ех, ЛЕ ништо не е"
Со душа го чекам ждребот а уште повеќе и полуфиналињата. Ајде.
Последен пат кога игравме во ЛШ со Баерн завршивме со 2 титули така да:Според некој космички план ќе играат Атлетико - Реал и Челси - Баерн.
Sto mi ti ima tolku zgreseno United pa da gi hejtas poveke duri i od skauzerive ?Требаше 10-15 минути пауза да се израдуват до крај Јунајтед.![]()
Ау па да бе.. заборавив на лани, али гледам да бришам од мемории неубави работи како убиства и слувањаТе држи Реми Мартин-от од вчера изгледа ...