Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ...

па он ни го крепел градов. Не го крепи доста беше мрш у пичку материну

Многу глупи информативни страни имам лајкнато на Фб,и сега уште од сабајле ме бомбардираат со црна хрониа,ќе мора да се напрае една чистка.И така си читам и се чудим у која насока иде светов бе,им се зема памететот на луѓево .

Драга,

последниве две недели ми се ужас полагања колку сакаш ајде уште овој денес и у петок уште еден и после малце четири у вис да прчам и јас како сите други. :)

Фацата...:icon_mrgr:
large.gif

Немам друго што да кажам, нерва некоја ме фаќа, не ме држи место.
Го мразам моментот кога осеќам грижа на совест за нешто кое морам да го направам, а го одложувам, а во исто време немам енергија, ниту желба да го направам...
Времево како лета човече....:eek: Додека се свртив, веќе пола април е заминат.:confused: Али и тоа е ок, со оглед на тоа дека тоа значи дека побрзо ќе ми дојде роденденот, па малку од малку ќе се случува нешто интересно.:icon_mrgr::pipi:

d

uciliste :pos:

41006.jpg

sakas od tie po bogatite a po ubavite :pos: akoo ce ti se smirat hormonite.....ako nemas nekoi genetski poremetuvanja :vozbud:

Драга, која некултура! До кој степен паднаа некои продавници..
Одам сабајле од аемце да си зеам ново usb стикче и им викам дај ми од 8gb. Госпожата ми го дава, ми наплаќа за 8 gb usb..
И сеа проверувам дома, 16 гигабајтно ми ставиле.. Срамота!

Одамна ваква среќа не ме спопала. :ROFLMAO:

Драга, која некултура. До кој степен паднаа некои продавници..
Одам сабајле од аемце да си зеам нво usb и им викам дај ми од 16gb. Госпожата ми го дава, ми наплаќа за 16 gb usb..
И сеа проверувам дома, 8 гигабајтно ми ставиле.. Срамота!

Одамна ваква „среќа“ не ме спопала. (n)

Eдна колешка две недели пиела кафе од мојата шолја. Па и ја миела само со вода.

f-p.gif

Се чудам зошто ми мириса на турско кафе, а јас не пијам такво.
Колку треба да си ретардиран па да не знаеш дека секој си има своја. Мало дете што оди во градинка знае кое е негово шише и не сака други.

Драга,

Ги читам „влијателниве“ на фејсбук ,поконкретно лешко.Секој човек не смее да си земе за право да го дрви курот за малограѓанство и таков шит , кога он со своите изјави всушност се вклопува во тоа што он го ќења.Скопјево ,Македонијава всушност е поделена на два типа на луѓе: ќењатори и ќењатори кои ќењаат за ќењатори.Има и исклучоци секако,тие сакам да ги знам.Почнав да го мразам Скопје , не е тоа што беше, го нема тој шмек кога ќе излезам надвор на улица да гледам расположени луѓе и насмеани лица.Се е тмурно ,ко да живееме во негатив верзија.

Јас сум милионер. Толку многу трошам што немам скршен денар за да си купам цигари.
Дневна доза политика: Предизборниот период е рај во Македонија. Сега ти се шансите сите спорови и проблеми што ти ги правела државата да ги добиеш во своја полза. Ова е период кога државата тебе ти го лижи газот за да има корист од тебе, нешто што ти го правиш во останатиот период од животот. Затоа искористи ја оваа шанса и покажи му го твојот влакнест газ на политичарите!
И ќе заборавев.. Денес на факултет зборувавме за тоа кои се најголеми штетници на човештвото и јас меѓу другото спомнав дека е религијата ( каде професорката ме поддржа ). Интересно е тоа што свеста на луѓето е толку слаба што не размислуваат за тоа што го кажуваат, поточно немаат поим за што зборуваат. Примерот е тоа што друга колешка после мене ги наведе истите работи што ги кажав јас ( значи немаше појма за што се работи.). Замисли јас да истрескав глупости и да ме повтореше!?
Нема глобално затоплување туку само затупување!

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: 048
Драга јас втор пат денеска.

Темава треба обавезно да се прочита.Дури може и да се напраи обавезителна за да можеш да се зачлениш.This made my day.

Посебна благодарност до @Коњаникот Сабја и неговата искрена љубов кон клубот.

По не знам кој пат се уверив дека надворешноста не го прави човекот. Еве пример, симпратичен дечко, зборува и го интересира само за себе, се фали и се прави кој сум јас, а девојка која навидум е весела, исполнета и полна со енергија, во себе тајничко чува една празнина и незадоволство. Таа барем се потрудила сепак да зрачи и да не ги преоптоварува другите. Друг пример, дечко кој изгледа како се да прави за својата девојка, изгледаат среќни заедно, изгледа како добар, повлечен и праведен, но всушност тој е оној кој цело време ја лажи, повредува и гледа само за себе... Изгледот лаже, а освен тоа, нема повеќе верба во луѓето, за жал. А и како да има кога секој е со некаква маска :oops:

Драга, која збрка ја направив денес на работа. Дојде еден дечко и побара 8гб усб. Јас место 8 му дадов 16 а наплатив по цена за 8гб. Доцна приметив, замина дечкото. Се изнервирав, ќе морав од џеб да доплатам ама среќа дојде еден момак и побара од 16гб. Веднаш ми светна сијаличката и му дадов од 8, а наплатив како 16гб. Уф, добро е, се извадив, ќе ми останат парите за во диско.

Одамна ваква среќа не ме спопала. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom