Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Планирам цела лига на шампиони да ја ставам 3+[DOUBLEPOST=1396977140][/DOUBLEPOST]Планирам цела лига на шампиони да ја ставам 3+

Последно уредено:
1.9 дигнат коеф на челзи во спортлифе, многу на големо се лупа, прегеска бев до кладилница нема кој не ја стави 1.[DOUBLEPOST=1396983561][/DOUBLEPOST]Маме да и ебам курвинско едниот тикет ми носеше 1770 другиот 605 денари вкупно ми даде 2250, тоа е кога немаш 18 години ќе те ебаваат.

Последно уредено:
Mиделсбро - Бирмингем, задњи 6 утакмици бирмингем игра гг3+ некој се и 4+ 5+ 6+, квота е 2.5 у копачка дефинитивно вреди да се проба, плус на миделсбро им фалат 10 играчи..
2:1 уште во 38 минута, поздрав :cool:

Ал Рифа : Алај 2-1 @ 25
Сеница : Братислава 1-2 @ 30
Лечестер : Брајтон 2-1 @ 30
Чарлтон : Јеовил 2-1 @ 30
Нотингем : Шефилд 2-1 @ 30
Хајд : Сализбури 1-2 @ 30

Мислам дека една че биде, ако не биде не сум ја крив.

Информација од Макелеле :

Челзи : ПСЖ 7+ @ 40

А може е и дезинфекција.
za malku edna ke izlezese[DOUBLEPOST=1396989983][/DOUBLEPOST]
Ал Рифа : Алај 2-1 @ 25
Сеница : Братислава 1-2 @ 30
Лечестер : Брајтон 2-1 @ 30
Чарлтон : Јеовил 2-1 @ 30
Нотингем : Шефилд 2-1 @ 30
Хајд : Сализбури 1-2 @ 30

Мислам дека една че биде, ако не биде не сум ја крив.

Информација од Макелеле :

Челзи : ПСЖ 7+ @ 40

А може е и дезинфекција.
za malku edna ke izlezese

sho praeme utre so BARCA , ke zgaze li kucka , za atletiko izglea nema da igrat turan i costa ama ne sum siguren , ima li nekade tocna informacija deka 100% ne igrat , ako ne igrat , ke tepa BARCA

Денеска лом направивме утре не се залетувајте многу многу.

citaj nad tebe so sum pisal , ne mi kazuj lom palanka u polovin kratovo :icon_mrgr: ke igrat li arda i costa zapoznaen li si
Не се знае дали ќе играат, ако играш на поголема сума почекај 1 час пред да почне натпреварот за да испаднат составите.

Колку е бедно да фатиш 2.55 коефициент а да те заебе 1.44 на дупла шанса.. (добро сега Џони знам дека ќе пишеш како некад те зезнал 1.01 коефициент :D )

Заеби сега тоа што да играме за утре има ли шанси манчестер да изненади.

За Барса Х2 колку е коефициент утре ? Може тоа да играш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom