UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Абе не ја гледав, али колега ми вика дека на грешна нога бил човекот...мада да ги зиам тие пари, со онаквото ако треба гол ќе давам...па и со јазик ако треба!

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Како може бе онаква шанса во 1/4 финале да промарши? :facepalm: Па уште и против Реал тоа не се простува. И тоа на 2:0 беше ми се чини а?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Морав. Премногу бодевте очи минатата недела. Посебно ми е драго за @MiaSanMia Покрај толку мрч ја утна за Баерн и сега за Челси. Секоја чест.

Кој дел од тоа што го пишав јас не важи и денес после мечот ?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Колку значаен фактор е среќата се докажа денес и на двете утакмици.Уште 100 пати да има ваква шанса Михтиријан 100 пати гол ќе даде.Исто и Демба Ба кој ни самиот не знаеше како успеа топката да стигне до него.За Реал сум али секоја чест за играва денеска.Да бев неутралец во овој дуел сигурно ќе сакав они да идат понатака.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Гледам Михтарјан утнал празен гол на 2-0 ???? А? ???/

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Колку значаен фактор е среќата се докажа денес и на двете утакмици.Уште 100 пати да има ваква шанса Михтиријан 100 пати гол ќе даде.Исто и Демба Ба кој ни самиот не знаеше како успеа топката да стигне до него.За Реал сум али секоја чест за играва денеска.Да бев неутралец во овој дуел сигурно ќе сакав они да идат понатака.
А среќата на ПСЖ и двете пречки? И тоа една по друга.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Не ги гледав ама ете по 1 година и за двете екипи. Лани Дортмунд така се извлече во Шпанија, сега Реал на во Германија

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Игорче сочувство. Видов што се утнавте. Жално. Мики Рајан со утките се гледа дека бил таксан за Ливерпул.
Подобро во 122 да изгубиш него вака.. баш штета :(

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Како можеше Миххххххтаријан? Еовака:

Скроз наопако беше двомечов од тој лани. Таму Вајденфелер спасуваше поминување на Реал у последните секунди, овде Касиљас... таму Озил промаши зицер, овде Микитаријан, и така... :нинџ:

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Како можеше Миххххххтаријан? Еовака:

Скроз наопако беше двомечов од тој лани. Таму Вајденфелер спасуваше поминување на Реал у последните секунди, овде Касиљас... таму Озил промаши зицер, овде Микитаријан, и така... :нинџ:
Значи губите во финале од Барселона или Атлетико. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom