Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.784
- Поени од реакции
- 18.535
Amater![]()
Сеуште не постои телевизор кој го тепа мојот монитор во приказ, а и да има, неможам да гледам на тв филмови, не сум навикнат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Amater![]()
Ете бе зошто била топ епизодава, го немаше Џофри![]()
ДаСтариот у тоа раководството на Nightwatch ако не се лажам беше некој роднина на Данерис нели?
од Нед мечот е тој големиотДа
Мечот што го стопи Тајвин беше оној со кој му ја пресекоа главата на Нед веројатно
Ice е мечот, мечот на Нед, затоа рече го позајмив од некој кому нема да му треба повеќе.Да
Мечот што го стопи Тајвин беше оној со кој му ја пресекоа главата на Нед веројатно
Мене ми отиде мозокот дека веќе нема да му треба на Илан Пејн бидејќи нема намера Тајвин повеќе да сече главиIce е мечот, мечот на Нед, затоа рече го позајмив од некој кому нема да му треба повеќе.
ангегдота: имаа тие оружје од валириски челик, ама по една експедиција на некој од ланистерите до Есос, во бродолом настрадал бродот и го изгубиле оружјетоЧудна работа, Ланистерс една од најголемите и најбогатите фамилии во Вестерос немаа меч од Валириски челик.