Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Badass типов, чим од прво појавување почна да ме нервира курназењето.

tumblr_n3ndc05q7M1qb6v6ro2_250.gif

Одмаздата на Arya почнува. Покољ! :vozbud:

tumblr_n3nlq3PKCC1roljz3o3_250.gif
tumblr_n3nlq3PKCC1roljz3o6_250.gif

Ај се заиграв со gif-овите...

Одлична увертира во новата сезона, ко 10 минути ми помина епизодата. :cuc:

Не е толку лош, интересен ми беше во сцената со цвеќињата.

Аман бе новиот принц толку хајп имаше за ликот пред да почне сезонава и во првата сцена го фати Оливер за к****. Добро потоа муабетот со Тирион беше супер.

Последно уредено:
оберин јако пичлеме е у пм, добро е прикажан :)

Екстра нема промашај во оваа серија. Почетокт врв, придушена инструменталка на Rain of Castamere и мечот.
Малку присеќавање и собирање импресии од минатото, и малце назнака што ќе се случува понатаму, комбинација од одлична епизода за почеток на сезона. Само кратко траеше или нешто друго е во прашање.

Стариот у тоа раководството на Nightwatch ако не се лажам беше некој роднина на Данерис нели?

Стариот у тоа раководството на Nightwatch ако не се лажам беше некој роднина на Данерис нели?
Да
Мечот што го стопи Тајвин беше оној со кој му ја пресекоа главата на Нед веројатно

Да
Мечот што го стопи Тајвин беше оној со кој му ја пресекоа главата на Нед веројатно
од Нед мечот е тој големиот :) илин Пејн му ја пресече главата со неговиот меч :)

Чудна работа, Ланистерс една од најголемите и најбогатите фамилии во Вестерос немаа меч од Валириски челик.

Да
Ice е мечот, мечот на Нед, затоа рече го позајмив од некој кому нема да му треба повеќе.

Ice е мечот, мечот на Нед, затоа рече го позајмив од некој кому нема да му треба повеќе.
Мене ми отиде мозокот дека веќе нема да му треба на Илан Пејн бидејќи нема намера Тајвин повеќе да сече глави ;)

Чудна работа, Ланистерс една од најголемите и најбогатите фамилии во Вестерос немаа меч од Валириски челик.
ангегдота: имаа тие оружје од валириски челик, ама по една експедиција на некој од ланистерите до Есос, во бродолом настрадал бродот и го изгубиле оружјето :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom