- Член од
- 13 март 2014
- Мислења
- 691
- Поени од реакции
- 142
Се сложувам, од пракса се учиДа nebux е најисплатлив посебно ако уложиш у купување кликачи. Ако кажуваш тука дека студираш или си дипломирала економија, слободно фрили си ја дипломата во канта.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се сложувам, од пракса се учиДа nebux е најисплатлив посебно ако уложиш у купување кликачи. Ако кажуваш тука дека студираш или си дипломирала економија, слободно фрили си ја дипломата во канта.![]()

Во право си, еве ти за почеток како до лесни пари ако имаш добри теми на англиски.Се сложувам, од пракса се учи![]()

Да тоа е се. Текстовите треба да бидат интересни, со корисни информации. На пример пишуваш за егзотични плажи одмори и одма автоматски им искача реклама за најдобри ангажмани. Слично е и за козметика и се останато. А ако пак не те бива за пишување, можеш и текст да си купиш.И тоа е се? Само треба да пишуваш? Нешто како articles?

пример за такви страни?Патем, за тие што тек сакате дапочнете да заработувате, фајвер е презаситен скоро во сите нише полиња, има стотици фајвер клонови со далеку помала конкуренција.
Шо е то нише (niche) сум го сретнувал по интернет ама појма немам шо значи...Патем, за тие што тек сакате дапочнете да заработувате, фајвер е презаситен скоро во сите нише полиња, има стотици фајвер клонови со далеку помала конкуренција.
A што ако не ме бидува баш за уредување на блогови? Сакав да се пробам на Google Adsence, неколку пати не ми го прифаќаа и се откажавДа тоа е се. Текстовите треба да бидат интересни, со корисни информации. На пример пишуваш за егзотични плажи одмори и одма автоматски им искача реклама за најдобри ангажмани. Слично е и за козметика и се останато. А ако пак не те бива за пишување, можеш и текст да си купиш.![]()
А како мислеше да го “пробаш“? јас колку што знам тој треба да го интегрираш преку некоја страна, а ти викаш не те бидува за тоа....A што ако не ме бидува баш за уредување на блогови? Сакав да се пробам на Google Adsence, неколку пати не ми го прифаќаа и се откажав![]()
Област, поле, не знам дали има попрецизен македонски збор.Шо е то нише (niche) сум го сретнувал по интернет ама појма немам шо значи...
Епа пробај преку http://chitika.com/ овие се со yahoo и bing. Или побарај некој да ти ги направи за тебе. peopleperhour fiverr etc...A што ако не ме бидува баш за уредување на блогови? Сакав да се пробам на Google Adsence, неколку пати не ми го прифаќаа и се откажав![]()
Не плачи. Сфати го мојот пост со заработката како предизвик, нека ти биде мотивација да почнеш и ти да се интересираш, истражуваш, а со тоа да учиш нови работи... па еден ден и ти да можеш да се пофалиш со солидна заработка.Не се смеам, плачам што има вакви луѓе кои наместо да им помогнат на другите цело време се фалат по форуми како многу пари направиле на интернет. Ма немој.