Фан Клуб: Интер

Па зарем ги гледате?

Резултатот на страна, се виде каква е играта со влегувањето на Кова, се надевам конечно дека нашиот тренер од дрво, ако не ја мени формацијата, барем ќе ги игра младите(Икарди, Кова а тука е и Таидер) во првите 11. Алварез, чоече, поработи на центрашутот, молим те.

Ковачич какво играчиште е, само глуп е уште што седи во Интер...

Нервно ме осакатија

Извинете дечки за пеналот, одамна немав пуцано.

Juan лигаментите чао а?Ццц бре што малер сезона маме му ебам...

Па колку и да е дебилен тренерот и да не го сакам, не можам да замислам ситуација во која би посакал тимот за кој навивам да загуби...
Еве само таа ме падна..

http://prntscr.com/37rvqt :P

Не треба да замислуваш, ситуацијата веќе постои.

Сакаш и наредна сезона да се мачиме со Мацари и неговата "супер" формација? Сега ке почне и некоја од примавера да игра само Ковачич да не добие шанса. Тихомир даде услов, или лига европа или нов тренер, а според мене лига европа не е никаков успех. Дури и екипи како Удинезе и Лацио играат со комбинирани состави таму.

Само колку време му требаше да го стави Икарди пред Милито, колку време ке му треба за Ковачич, а за промена на формација не е реално ни да се зборува.

Еве само таа ме падна..

http://prntscr.com/37rvqt :P

Не треба да замислуваш, ситуацијата веќе постои.

Сакаш и наредна сезона да се мачиме со Мацари и неговата "супер" формација? Сега ке почне и некоја од примавера да игра само Ковачич да не добие шанса. Тихомир даде услов, или лига европа или нов тренер, а според мене лига европа не е никаков успех. Дури и екипи како Удинезе и Лацио играат со комбинирани состави таму.

Само колку време му требаше да го стави Икарди пред Милито, колку време ке му треба за Ковачич, а за промена на формација не е реално ни да се зборува.
И мене Интер ме бутнале многу пати ама никогаш не сум играл контра нив.
Иначевради таквите екипи како Удинезе, Лацио и Јувентус пред некоја година кога играа со комбиниран состав Италија го изгуби 4тото место ЛШ само така нека продолжат нека ја потценуваат ЛЕ. Искрено со овој состав сум презадоволен и со ЛЕ.

П.С на формацијата ништо не и фали зошто е добра посебно за во Италија кога Јувентус освојува еве веќе 3 години по ред со таа тактика тоа значи нешто, само треба да се купат соодветни фудбалери за тие позиции кои се слаби во Интер, а посебно важни се крилата (бековите) и еден напаѓач од светска класа и треба да се реновира цела средина.

И мене Интер ме бутнале многу пати ама никогаш не сум играл контра нив.
Иначевради таквите екипи како Удинезе, Лацио и Јувентус пред некоја година кога играа со комбиниран состав Италија го изгуби 4тото место ЛШ само така нека продолжат нека ја потценуваат ЛЕ. Искрено со овој состав сум презадоволен и со ЛЕ.

П.С на формацијата ништо не и фали зошто е добра посебно за во Италија кога Јувентус освојува еве веќе 3 години по ред со таа тактика тоа значи нешто, само треба да се купат соодветни фудбалери за тие позиции кои се слаби во Интер, а посебно важни се крилата (бековите) и еден напаѓач од светска класа и треба да се реновира цела средина.
Неможиш да речиш дека Италија го изгуби само поради Удинезе, ЛАцио и Јувентус дека комбиниран состав ваделе пред некоја година, ова не е од една година ова е години берено наназад. Од 2006та наваму Италијанската лига почна да тони а со Јувентус втора лига, Милан сакатен поени казнени, Италијаните немаја тимој способни за во ЛШ да изиграат освен вие. Ова тие од години години берено не е само од една или две сезони.

Формацијата е супер се додека не се соочиш со тим кој игра пресинг, кој не дава бекојте да се движат а регистата и дефанзивецот кој игра со топка се блокирани, тогаш си наебал фактички сам си се затвораш во твојата половина. Мора да има прелазна формација како што во одбрана Јувентус се претврора во 5-3-2 и апсорбира ненормален притисок така треба и во напад да е способен тимот да се трансформира во 2-1-7 ( како што игра јуве кога брка резултат со ненормален пресинг)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Неможиш да речиш дека Италија го изгуби само поради Удинезе, ЛАцио и Јувентус дека комбиниран состав ваделе пред некоја година, ова не е од една година ова е години берено наназад. Од 2006та наваму Италијанската лига почна да тони а со Јувентус втора лига, Милан сакатен поени казнени, Италијаните немаја тимој способни за во ЛШ да изиграат освен вие. Ова тие од години години берено не е само од една или две сезони.
Зборам конкретно за ЛЕ и последниве неколку години во кои играат Удинезе и Лацио и ред други тимови кои се бореле да влезат во ЛЕ и заебале други клубови кои ќе се туделе повеќе отколку нив за да играат со комбиниран состав. Точно дека од 2006та навака почна да е тиња лигава али тоа е, нема што да се каже само треба да се инвестира.

Зборам конкретно за ЛЕ и последниве неколку години во кои играат Удинезе и Лацио и ред други тимови кои се бореле да влезат во ЛЕ и заебале други клубови кои ќе се туделе повеќе отколку нив за да играат со комбиниран состав. Точно дека од 2006та навака почна да е тиња лигава али тоа е, нема што да се каже само треба да се инвестира.
Добро е што послем Јувентус ете и другите клубови покренаја иницијатива за свои стадиони како вие,Удинезе,Рома, Наполи, Каљари кои веќе и градат. Полека полека се стабилизират работите, ма да што во Италија проблемот е ФИГЦ а не некој друг исто како ФФМ кај нас. Најмногу ме нервираше мене до скоро педерската кога ја правеа тимови како Сампдорија, Палермо па и Фиорентина до скоро ќе влезеа во квалификации и фати продај ги сите клучни играчи ..

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Ова не е берено од бесконечно многу години туку се прави рејтинг со резултати од последни 5 години. Воопшто не ти е точно ова тврдење.
Во последните 5 години ниту Јувентус беше во втора лига ниту Милан казнет итн.

Ова не е берено од бесконечно многу години туку се прави рејтинг со резултати од последни 5 години. Воопшто не ти е точно ова тврдење.
Во последните 5 години ниту Јувентус беше во втора лига ниту Милан казнет итн.
Јас кажав што придонесе кон падот на Италијанската Лига.
Плус Италија 4тото го изгуби пред 2 сезони тоа е 2011/2012 - 5 години е 2006-2007ма што значи Јувентус тогаш само што се врати прва лига, изигравме 2 сезони во ЛШ. Едната беше доста добра со Раниери другата катастрофа. После тоа имавме пост од 3 години од ЛШ, а екипите кои одеа на 'нашето' место беа тотален ужас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom