Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па зарем ги гледате?
Еве само таа ме падна..Па колку и да е дебилен тренерот и да не го сакам, не можам да замислам ситуација во која би посакал тимот за кој навивам да загуби...
И мене Интер ме бутнале многу пати ама никогаш не сум играл контра нив.Еве само таа ме падна..
http://prntscr.com/37rvqt
Не треба да замислуваш, ситуацијата веќе постои.
Сакаш и наредна сезона да се мачиме со Мацари и неговата "супер" формација? Сега ке почне и некоја од примавера да игра само Ковачич да не добие шанса. Тихомир даде услов, или лига европа или нов тренер, а според мене лига европа не е никаков успех. Дури и екипи како Удинезе и Лацио играат со комбинирани состави таму.
Само колку време му требаше да го стави Икарди пред Милито, колку време ке му треба за Ковачич, а за промена на формација не е реално ни да се зборува.
Неможиш да речиш дека Италија го изгуби само поради Удинезе, ЛАцио и Јувентус дека комбиниран состав ваделе пред некоја година, ова не е од една година ова е години берено наназад. Од 2006та наваму Италијанската лига почна да тони а со Јувентус втора лига, Милан сакатен поени казнени, Италијаните немаја тимој способни за во ЛШ да изиграат освен вие. Ова тие од години години берено не е само од една или две сезони.И мене Интер ме бутнале многу пати ама никогаш не сум играл контра нив.
Иначевради таквите екипи како Удинезе, Лацио и Јувентус пред некоја година кога играа со комбиниран состав Италија го изгуби 4тото место ЛШ само така нека продолжат нека ја потценуваат ЛЕ. Искрено со овој состав сум презадоволен и со ЛЕ.
П.С на формацијата ништо не и фали зошто е добра посебно за во Италија кога Јувентус освојува еве веќе 3 години по ред со таа тактика тоа значи нешто, само треба да се купат соодветни фудбалери за тие позиции кои се слаби во Интер, а посебно важни се крилата (бековите) и еден напаѓач од светска класа и треба да се реновира цела средина.
Зборам конкретно за ЛЕ и последниве неколку години во кои играат Удинезе и Лацио и ред други тимови кои се бореле да влезат во ЛЕ и заебале други клубови кои ќе се туделе повеќе отколку нив за да играат со комбиниран состав. Точно дека од 2006та навака почна да е тиња лигава али тоа е, нема што да се каже само треба да се инвестира.Неможиш да речиш дека Италија го изгуби само поради Удинезе, ЛАцио и Јувентус дека комбиниран состав ваделе пред некоја година, ова не е од една година ова е години берено наназад. Од 2006та наваму Италијанската лига почна да тони а со Јувентус втора лига, Милан сакатен поени казнени, Италијаните немаја тимој способни за во ЛШ да изиграат освен вие. Ова тие од години години берено не е само од една или две сезони.
Добро е што послем Јувентус ете и другите клубови покренаја иницијатива за свои стадиони како вие,Удинезе,Рома, Наполи, Каљари кои веќе и градат. Полека полека се стабилизират работите, ма да што во Италија проблемот е ФИГЦ а не некој друг исто како ФФМ кај нас. Најмногу ме нервираше мене до скоро педерската кога ја правеа тимови како Сампдорија, Палермо па и Фиорентина до скоро ќе влезеа во квалификации и фати продај ги сите клучни играчи ..Зборам конкретно за ЛЕ и последниве неколку години во кои играат Удинезе и Лацио и ред други тимови кои се бореле да влезат во ЛЕ и заебале други клубови кои ќе се туделе повеќе отколку нив за да играат со комбиниран состав. Точно дека од 2006та навака почна да е тиња лигава али тоа е, нема што да се каже само треба да се инвестира.
Неможиш да речиш дека Италија го изгуби само поради Удинезе, ЛАцио и Јувентус дека комбиниран состав ваделе пред некоја година, ова не е од една година ова е години берено наназад. Од 2006та наваму Италијанската лига почна да тони а со Јувентус втора лига, Милан сакатен поени казнени, Италијаните немаја тимој способни за во ЛШ да изиграат освен вие. Ова тие од години години берено не е само од една или две сезони.
Јас кажав што придонесе кон падот на Италијанската Лига.Ова не е берено од бесконечно многу години туку се прави рејтинг со резултати од последни 5 години. Воопшто не ти е точно ова тврдење.
Во последните 5 години ниту Јувентус беше во втора лига ниту Милан казнет итн.