Фан Клуб: Интер

Страма беше доктор по науки за овој моментален дибек што дреме на клупа и се нарекува тренер.Со Страма барем играта заличуваше на нешто,цело време беше станат и им објаснуваше на играчите како да одиграат,ги мотивираше,а овој другиов гризе шишиња на клупа.Нека дојде да ми го гризне и суперменов ако не.

Одма би го мењал џигерица за Страма.

Гледајки го Мурињо како трча и се радува ко луд вчера,искрено солзи ми надојдоа.Боже која легенда еј...
Само дебил може да каже лош збор за таа људина!Сонувам за денот кога ке се врати во Интер легендата!
пс.Се надевам ке освои уште годинава лш.,и по експресна постапка ке се врати кај нас.Ако се деси тоа,Постер од Тохир метар на метар ке закачам кај мене во соба.

Не беше ни Страма нешто посебно од тренер, не бидете улави, Мурињо не го сакам назад во Интер, драмакралица не ни е потребна. Се додека нема кеш, нема ни успех, не е ова Њемачка до пред 2 сезони.

А зарем не гледате дека оваа сезона не ни се замараат?..и дека 6-тиот оди во Лига Европа?..знаевте за ова?..штом зарем Парма и Аталанта пред Интер ќе бидат?..не заебавајте тие слески екипи кога ќе видат шанса веднаш ќе се отепаат од местење како некни Аталанта кога изгубија од Саусоло 0-2 дома..

Мацари не е комплетно крив за моменталната ситуација иако најголема виница носи тој..Ковачич мораше повеќе да го игра и да му дава шанса а вака го затупе на клупа и не само што Ковачич нема никаков напредок туку е и послаб од лани...

Плус беше турбулентна сезона каде се смена газдата итаканатаму..

А зарем не гледате дека оваа сезона не ни се замараат?..и дека 6-тиот оди во Лига Европа?..знаевте за ова?..штом зарем Парма и Аталанта пред Интер ќе бидат?..не заебавајте тие слески екипи кога ќе видат шанса веднаш ќе се отепаат од местење како некни Аталанта кога изгубија од Саусоло 0-2 дома..

Мацари не е комплетно крив за моменталната ситуација иако најголема виница носи тој..Ковачич мораше повеќе да го игра и да му дава шанса а вака го затупе на клупа и не само што Ковачич нема никаков напредок туку е и послаб од лани...

Плус беше турбулентна сезона каде се смена газдата итаканатаму..

Не се замараат од 2010 па натаму .... мајката да им ја испозамарам - грдни пари зимаат за да не се замараат !

52deb1e684007.jpg

'Cholo' vs. 'The Special One'

Дуел на двајца големи Интеристи во полуфиналето на Лигата на Шампионите. Дуел на еден веќе докажан, врвен, уникатен, успешен тренер наспроти еден помлад, не толку искусен, тренер што знае како да се надигрува со големите тимови, тренер кој е на добар пат да го повтори успехот на својот противник од полуфиналето. И двајцата го имаат Интер врежано во својот животен пат, едниот како тренер, другиот како играч (се надеваме дека во скоро време ќе го видиме и во другата улога во нашиот тим).

И редно е да си го кажам својот фаворит, со оглед на тоа дека секогаш сум за оние кои се послаби на хартија, го подржувам Симеоне и Атлетико Мадрид.

Утре накај 14.00 сите по едно дијазепамче зошто пак ми смрди дека нема да е на арно утакмицата.

Утре накај 14.00 сите по едно дијазепамче зошто пак ми смрди дека нема да е на арно утакмицата.
Зарем уште ти се потребни дијазепами, не ти се навикнал до сега организмот

Во гости играме без притисок па ајде да тепаме барем еднаш рутински!

10155093_644044582349642_2519901140408307285_n.jpg

:icon_lol:

Некаде прочитав дека Мацари размислувал следна сезона да игра со 4 во одбрана
4-2-3-1 / 4-3-1-2

Можна формација

10170938_643586012395499_4959494343602155498_n.png

На Арена Спорт 1 ќе не даваат.

Еве го Тео во прв тим конечно. Да се надеваме дека нема да го извади во 30та минута.

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 35 Rolando; 33 D'Ambrosio, 88 Hernanes, 19 Cambiasso, 10 Kovacic, 55 Nagatomo; 9 Icardi, 8 Palacio

Со играч помалце и пак неможе да се воспостави контрола на терен, Икарди незнам кој кур ке докажуе на клубот кој го калемел, Ханданович не вади , Ранокија кокиче невидено.

Нема да ме чуди ако не извадиме 3 бода од утакмицава.

#josemurinho #cholo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom