Фан Клуб: Реал Мадрид

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
No Ronaldo пуна куча... супер winче.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.831
Поени од реакции
30.728
18 гола и 15 асистенци за Бејл досега во првата сезона...not bad son :cool:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
18 гола и 15 асистенци за Бејл досега во првата сезона...not bad son :cool:
тоа иде нешто како вери гуд! :D ,иако сите знаеме каков старт имаше ,и кои проблеми ги имаше...јас сум ептен задоволен од него,а и се гледа дека секој следен месец игра се подобро и подобро...ми делува како Роналдо кога дојде,па може да се очекува догодина уште подобар да биде...

Иначе е единствен играч со над 15гола и 15 аситенции
и прв асистент во лигата заедно со ДиМарија и Фабрегас

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Нема збор за Бејл, си кини, а игра и со преврска на ногата тоа понекогаш знае да смета во шут, во трчање, како гипс да носи...

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Нема збор за Бејл, си кини, а игра и со преврска на ногата тоа понекогаш знае да смета во шут, во трчање, како гипс да носи...
Џабе се труди за у Ла лига :D

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
јас реално верувам во ЛаЛига уште...18 бода се многу..сепак 2006-7 сезона ми дава надеж :D

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Фалеше ваков десен бек во изминативе сезони...ама од сезонава се надевам до крај на кариера ќе си гази по десно Дани :)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Роналдо го напуштил денешниот тренинг после 20мин.....ако може сега во најбитниот дел од сезоната да ја заебе работата и он...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ја не знам зошто форсира у вакви небитни утакмици? Јебем ти и рекорд и све, ќе го испуши и за на СП па нека се чуди после.
И на Карло не знам кој му е курац, дур не е фит нема да игра толку! Тренер е или што е?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
И лани овој период имаше проблеми Роналдо. Со Дортмунд не беше подготвен баш, убаво се сеќавам. Ваљда ќе стегне заби и ќе се опорави и ќе го предводи тимот до крај.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Утре стартува со одбраната Карвахал Пепе Рамос Коентрао. Доколку Роналдо не е 100% фит, нема да игра.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Ете ме и мене после 6 месеци избивање од форумов со пишење, ве читав константно.

Кратка рецензија на моменталнава ситуација: Уште си го чувам мислењето дека Ла Дециме е побитна од Лалига,по шо стојт ко топка в грло на секој тренер и играч шо ќе дојт...редно е Карло да ја голтнит годинава :)

Роналдо нека не играт со Дортмунд,нека си почнит со Ангеле....Бензема нека шутират појке (голот Саботата од шут негов падна, а и пречката ја скрши), и на Кедира нека му стает некој штит по шо а е повреден овај дел од сезонава, ние си мачиме маки тешки :)

Z

zmej gorjanin

Гостин
Cristiano works wonders

04/07/2014
  • Cristiano continues to make waves both on and off the pitch. This weekend we heard the story of David Pawlaczyk, a 14-year-old Polish boy who woke up from a coma thanks to a goal by the Portuguese star.

David, a great admirer of the striker, was involved in a serious accident when he was hit by a car while riding his bicycle. The youngster fell into a coma. In spite of his condition, his mother would play Cristiano's games for him through a set of headphones while he was in hospital.

Then one day David woke up. It was on 19th November 2013, when Ronaldo scored his famous hat-trick in the World Cup playoffs between Portugal and Sweden. To everyone's surprise, the boy woke up when the Ballon d'Or winner netted his third goal.

He made a gradual recovery to the point where he has now put the accident behind him for good. On hearing about the story, reported by the Polish newspaper 'Fakt', Ronaldo invited David and his entire family to the Bernabéu on Wednesday to watch Madrid vs. Dortmund in the Champions League. The young fan went home with one of the Portuguese star's shirts and an indelible memory of a story which he will undoubtedly remember for the rest of his life.

http://www.marca.com/2014/04/07/en/football/real_madrid/1396895358.html

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
У животов имам купено 2 дреса. Едниот е од Алонсо а другиот Озил. Алонсо лани цела година покажуваше слаби игри, а пола и повеќе од оваа сезона ќе биде отсутен заради повреда. Озил избега у Арсенал.

Најдобро би било шо побрзо да купам дрес од Бензема, if you know what I mean.
И на крај пак истрчав од Роналдо да земам и еве го се повреди :facepalm: Како може таков малер да носам, не ми се верува..

Иначе денеска МАРКА пишува дека Крис не е доволно спремен и вечер најверојатно нема да биде стартер.

Kajgana Shop

На врв Bottom