Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чајот е веројатно една од најстарите напивки во човечката историја. Го има во сите делови на светот. Постојат различни видови на чаеви - студени (ледени), овошни, билни и сл. Во некои култури имаат мошне важна улога - нивната конзумација е издигната на ритуал - Англија, Кина, Јапонија, но и во Русија, Индија и во други краишта. Чаевите се познати по тоа што помагаат при лечењето на разни болести, имаат превентивна улога и сл.
Јас ги пијам. Сум пробал зелен, од липа, од кантарион, црн, од нане, маточина, шипинка, жалфија, камилица и повеќе овошни. Го пијам со мед. Но сакам да направам и експеримент со рум, мед и млеко.
А вие? Дали воопшто пиете чај :smir:?
....
Јас ги пијам. Сум пробал зелен, од липа, од кантарион, црн, од нане, маточина, шипинка, жалфија, камилица и повеќе овошни. Го пијам со мед. Но сакам да направам и експеримент со рум, мед и млеко.
А вие? Дали воопшто пиете чај :smir:?
Чај закон!!! нане, липа, Хибискус, шипка,турски..ма секаков!поготово со мед! шеќер никако!
Строго избегнвајте чаеви од филтер кесички!! воопшто не се корисни па дури и штетени, само природен. Поготово тие "Овошните"
Строго избегнвајте чаеви од филтер кесички!! воопшто не се корисни па дури и штетени, само природен. Поготово тие "Овошните"
Ај дај образложи во што е проблемот во филтер кесичките.Строго избегнвајте чаеви од филтер кесички!! воопшто не се корисни па дури и штетени, само природен. Поготово тие "Овошните"