Предлог за серии и кратки рецензии

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.730
Поени од реакции
11.592
ајде предложете некоја серија .... барам серија која е искочена во целост - неможам да чекам допрва да излагаат сезони...

до сега изгледани ми се -

the walking dead
the 4400
spartacus
heroes
fringe
merlin
prison break
Breaking Bad, Six Feet Under.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Lost, секако!
од лост гледам многу незадоволни членови што ја гледале.... се мислам дали да ја почнам вопшто[DOUBLEPOST=1396665182][/DOUBLEPOST]
Breaking Bad, Six Feet Under.
breaking bad ја имам изгледано заборавив да ја пишам на листата.... six feet under ја прочитав некаде низ темиве... може на кратко да ми кажете за што се работи??

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
ајде предложете некоја серија .... барам серија која е искочена во целост - неможам да чекам допрва да излагаат сезони...

the walking dead
the 4400
spartacus
heroes
fringe
merlin
prison break
Alias :D

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
од лост гледам многу незадоволни членови што ја гледале.... се мислам дали да ја почнам вопшто[DOUBLEPOST=1396665182][/DOUBLEPOST]
breaking bad ја имам изгледано заборавив да ја пишам на листата.... six feet under ја прочитав некаде низ темиве... може на кратко да ми кажете за што се работи??
како бе незадоволни од лост???
можеби само за финалето, поделени се фановите на 50/50, а инаку сите ја сакаат
почни ја, според сериите шо веќе ги гледаш сигурно ќе ти се свиѓа уште од првите епизоди

six feet under e драма со споро дејство
драма за животот, смртта, врските, семејството, љубовта...многу добри дијалози има, се поврзуваш со ликовите и ситуациите
и за сикс фит андер немам стретнато до сега многу незадоволни, исто како лост
оригинална е серијата и можеш многу цитати за на фејсбук статус да си извадиш од неа

Член од
4 март 2014
Мислења
137
Поени од реакции
52

the walking dead
the 4400
spartacus
heroes
fringe
merlin
prison break

24 ili Breaking Bad

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
како бе незадоволни од лост???
можеби само за финалето, поделени се фановите на 50/50, а инаку сите ја сакаат
почни ја, според сериите шо веќе ги гледаш сигурно ќе ти се свиѓа уште од првите епизоди

six feet under e драма со споро дејство
драма за животот, смртта, врските, семејството, љубовта...многу добри дијалози има, се поврзуваш со ликовите и ситуациите
и за сикс фит андер немам стретнато до сега многу незадоволни, исто како лост
оригинална е серијата и можеш многу цитати за на фејсбук статус да си извадиш од неа
Океј фала ти на советот сепак... ке ја симнам ке ја гледам па ке искоментирам ( ако не заборавам секако )
24 ili Breaking Bad
брејкинг бед ја изгледав - немам зборови за серијата... за 24 незнам за што се работи. ако мое на кратко да објасни некој за што станува збор би било добро

Член од
4 март 2014
Мислења
137
Поени од реакции
52
Druze mislam deka imas posebna tema tuka na forumot za "24" taka da mozes da procitas se sto te interesira

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
The 100

Твајлајт тип на срање или вреди да се погледне?

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Preporaka za fanovi na akcija...

Strike Back prekrasno napraveno

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Јас почнав со TNG, сега ги гледам Voyager (набрзинка да ги изгледам зашто ги имам гледано на тв ама сега сакав редоследно) и после следни на план ми се DS9.
Искрено многу добар избор, имаш 7 сезони и ќе се изнагледаш, а предноста е тоа што нема да мора да чекаш да излезе нова сезона :D.
Јас преферирам Enterprise, TNG, Deep Space 9, Voyager ...али можеш да си ги гледаш по година на излегување ( TNG --> VOY ---> DS9 --> ENT ) не менува нешто многу, башка и нема да се иритираш од промена на квалитет на снимка и технологија, како што гледаш ќе станува се подобро и подобро :) btw TOS не ги препорачувам пошто претерале со вметнување на 60's идеи.
Дечки при крај сум со серијата(TNG) Вики ми кажа дека имало и филмчиња, вредни за гледање или да терам на Voyager ?
Four films feature the characters of the series: Star Trek Generations (1994), Star Trek: First Contact (1996), Star Trek: Insurrection (1998) and Star Trek: Nemesis (2002).

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Почнува Fargo денес...Добра актерска екипа зачинета со Коенови, би требало да нема промашај.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.730
Поени од реакции
12.767
Дечки при крај сум со серијата(TNG) Вики ми кажа дека имало и филмчиња, вредни за гледање или да терам на Voyager ?
Терај си со сериите сеа. Не се премногу битни филмовите во storyline-от, затоа можиш после сериите да си направиш Movie Marathon, не се и онака многу филмови ако не ги гледаш старите со Шатнер.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
И ја мислам да продолжиш со сериите. Филмовите може да ги изгледаш некад кој ќе фати носталгија :D.

Иначе мене последните епизоди од TNG ми беа ептен јаки, всушност цела сезона беше одлична. Се навикнав на Пикард и цело време си мислев дека у Војаџер ќе имам некој отпор кон Џејнвеј ама испадна дека сум грешка, уште од прва епизода се вклопив многу лесно. Но, како и да е- Picard is my captain :icon_lol:.

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
24, ја препорачувам на секој што обожава акција, на одредени моменти може е малку нереална, ама само малку :D. Напишав еден долг пост во темата за 24 . Едноставно предобра серија, единствено ваков впечаток досега сум имал од Prison Break и од Breaking Bad, серија што камо да можам да ја заборавам за пак да можам да си ја гледам и да уживам во сите пресврти и изненадувања што ги носи.

Kajgana Shop

На врв Bottom