МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум на blizoo и го има проблемот со гласот а со сликата никогаш сум немал.Бев и кај еден другар што имаше Макс тв и тој имаше проблем со гласот дур не го средија пред некој ден.А кај бил проблемот тоа не знам.
Ма јас сум на близу како што реков и проблем со МРТ немав. Не ми е сфатливо како не ме разбирате. Како и да е, важно сега ви е поправен звукот на сите :)

Може некој да ми даде некој „асален„ линк за следење на македонските канали надвор од државаат.

Јас ги знам Зулу и http://www.tvstanici.com/ и двата функтионират ептен лошо.

Мамицаму да а ебам,намерно не излегов демек Pulp Fiction ќе го даваат(еден од поомилените филмови) и најдоа дебата да даваат...Па ако планираш дебата да даваш,најави ја а не филмот најавено у 8 саат и почнува политичка емисија. Пу да ви ебам матер,не се поправивте и не се поправивте...и натаки сте ТЕШКИ аматери :mad:

Мамицаму да а ебам,намерно не излегов демек Pulp Fiction ќе го даваат(еден од поомилените филмови) и најдоа дебата да даваат...Па ако планираш дебата да даваш,најави ја а не филмот најавено у 8 саат и почнува политичка емисија. Пу да ви ебам матер,не се поправивте и не се поправивте...и натаки сте ТЕШКИ аматери :mad:
Епа избори има, што да правиме. :)

а филмот го рекламираат цела недела за на крајот вака да не заебат со проклетите политичари
онај нервниот шо се треси ,хорхе (т.е разумен компромис или сите шо не го знаат знаат дека), домашниот странец и тој громот да ги гледам?

уште еднаш ММЕ на СМРТ тиви

пак почнаа да ги репризираат сериските - легендата за хиспаниа (не им е првпат серија да репризираат)
фринџ,менталист исто така ги репризираа
сега пак менталист се врти на реклами дека наскоро нова сезона ќе има,тоа наскоро пред нова година изгледа ќе биди...

rosaura.jpg

http://tvpaket.com.mk/foto/3465-2014-04-07-12-19-53

Го видовте виртуелното студио на МРТ за изборите?

Го видовме и не беше добро. Мислам дека беше премногу темно т.е. кафено и не се гледаше јасно тоа што го напишале. Требало да употребат светли бои.

Некаде снимка да не има подобра од тоа виртуелно студио да го видам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom