N
NikolaMKD91
Гостин
Да и почнам муабет со анархизам и бескласно опшество ќе упали ?Николче, или почни ѝ муабет за „глобалното затоплување“, дешавката во Сирија, чичко Сем...

Нешо вака музиче да и пуштам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да и почнам муабет со анархизам и бескласно опшество ќе упали ?Николче, или почни ѝ муабет за „глобалното затоплување“, дешавката во Сирија, чичко Сем...
Да и почнам муабет со анархизам и бескласно опшество ќе упали ?
Нешо вака музиче да и пуштам
Нешо вака музиче да и пуштам![]()
Сеа кој како си се перцепира .Јок, друже, анархизмот не носи пички.
Е да пукнеш ме изнасмеа, знаев дека ќе се јави некој ваков .Сума сумарум си остана со прстот во уста . А и ова излгеда фејк . Досадни ти се пролетниве денови ваљда
А некој праша дали има уште женски на форумов . Па по кој пат да ви спомнам dragonsky - (Зоки извини)
Слушам Сунгерот Боб сите пички ви ги собрал со неговите бомбици, така да...![]()
Јок, друже, анархизмот не носи пички.
Револуционерите се анархисти?Не се согласувам. Жените сакаат револуционери, па макар и на муабет само![]()
Зашо лажеш?очигледно дека е фејк и тролање штом е отворено во ЧДА . Што сакаш ти во ЧДА да отворам ? Алгоритмичка логика и вештачка интелигенција ?
Револуционерите се анархисти?![]()
Епа пошто се граничи со моето подрачје, тврдам дека не сеДа, иако тоа не е мое подрачје.Беата може повеќе да каже.
Да, иако тоа не е мое подрачје.Беата може повеќе да каже.
Епа пошто се граничи со моето подрачје, тврдам дека не се![]()
Популарна темава , нема шанси да ја фати која и да е . Онаа ја прочитала цела тема нема ниту една финта што ја кажавте да запали![]()