Како да се започне разговор на кајгана ?

• Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување
Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Сума сумарум си остана со прстот во уста . А и ова излгеда фејк . Досадни ти се пролетниве денови ваљда :свиркам:

А некој праша дали има уште женски на форумов . Па по кој пат да ви спомнам dragonsky - (Зоки извини :icon_lol:)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пиши му на Скај4е да те рекламира на кајгана радио, ко најјачи мангуп на Кајгана.
Сами ќе си дојдат, такви се сите на форумов, само по мангупи се летаат.

П.С. Не заборавај да ја натераш да суша радио, да знае за кој станува збор. Милом...или силом.

С’с лесно!

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
А бе на вас, форумџиите, само ++чка ви се гледа! И у јадење и у пиење. На човек да му е страв лајк да стави.
Затоа не ставај лајк , ако ставеш готово одма те следи и одма мисле дека му се свиѓаш :icon_lol: , башка и тој ќе ти врати лајк колку и да ти е тупаво мислењето , за да даде некој знак демек :свиркам:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
никола, по 10 страни ми падна жал за тебе, ............“жал за деспина“ :pos: упс, митра била

П

Пепси_

Гостин
navodno posle atakot na stavro i temata..... sobirankite ke bidat drzeni pod stroga tajna

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.674
Поени од реакции
10.045
Можеш да се правиш будала демек не си разбрал некој дел од некој нејзин пост, па демек си се заинтересирал што сакала да каже со тоа, ама да не идеш оф топик на темата си решил да ја прашаш вака.
И така ќе си тече општ муабетот и ко демек не си заинтересиран за нејзе, него само за делот кој не си го разбрал и така колку повеќе си незаинтересиран, толку повеќе си интересен. И следен пат таа ќе ти пише прва :P
Во секој случај подобро ова, него да треснеш некоја излитена финта и да се надеваш дека ќе падне на тебе зошто сите девојки се палеле на машки со смисла за хумор. :icon_lol:
И така ќе си се занимавате...

Член од
16 март 2014
Мислења
118
Поени од реакции
174
Николче, или почни ѝ муабет за „глобалното затоплување“, дешавката во Сирија, чичко Сем...
Најдобро да почне од позицијата на жената во опшеството. Треба да и кажува како мора да му се покори на мажот, да биде вистинска робинка во кујната оти феминизмот ја уништи младината. Нема промаш со стратегијава. Кај и да е некоја ќе сака да се сретне во живо за да му опали еден сочен шамар. :pos:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.971
Поени од реакции
25.581
Најдобро да почне од позицијата на жената во опшеството. Треба да и кажува како мора да му се покори на мажот, да биде вистинска робинка во кујната оти феминизмот ја уништи младината. Нема промаш со стратегијава. Кај и да е некоја ќе сака да се сретне во живо за да му опали еден сочен шамар. :pos:
Ако се запали на муабетот, тоа значи дека е феминистка. Ако е феминистка, тоа значи дека е грда, дебела и длакава, а таква не му треба.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Napravite nekoe jadenje sami ke vi pisat. Sto mislite vie jas dzabe ucestvuvam vo natprevarot za jadenjata. :D
Edna veke me saka, sega cekam druga da mi pisi po ova so bombicite. :P
Слушам Сунгерот Боб сите пички ви ги собрал со неговите бомбици, така да... :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom