Од Струмица си ако...

• Креатор на темата Креатор на темата Provenzano
  • Време на започнување Време на започнување
Од Струмицу си ако не си роден у едно од тија седмдес две(72) села:ROFLMAO:
Наише села имате нели? Мене фејврит ми е Турново

Може Панини да избаци албум сс самолепливи сликичики од седумдесет и двете струмички села : D

Od Strumica si ako si od Popcevo, Stinik, Staro ili Gradsko Baldovci.
Ako imas dobri trenerki pokloneti od nekoj vujko od Piacenca, imas tip top frizura vo stilot na Ronaldo ili slicno skuter kupen na staro parkiran pred kaficot i so 100 denari go utepas celiot den u 19 kata pri sto 30 denari odvojuvas za sportska.

Од Струмица си ако си се сликал кај Бурчо.:pos:

и ако го познаваш ,,Лазо Длгијо и неговото семејство)))

Инспириран од една тема ми дојде на ум да направам една тема дека шо на некој начин тие шо се од другите градови, ке може на некој начин да научат повеќе за навиките шо ги имат и прават во градот за кој е отворена темата или у тај случај, за Струмица. Јас со потекло од Струмица отварам тема за тој град, а Вие другите ак мислете дека може интересни раб да бидат кажани на темат, повелејте отварајте за вашите градови :)

Од Струмица си ако...
- најмалку еден пат на Нова Година се слика на елката шо беше на центарот
- познаваш најмалку 1 келнер/келнерка шо работе по кафичите
- ко се договарате дека да се чекате, 99% у случаевите изборот паѓа на Глобал
- ја помниш слаткарницата Иднина шо беше на булеварот спроти Хоризонт и имаш јадено тама слатки :D
- имаш јадено у 23јката додека беше спроти судот
- имаш учено у каубојското :D

...продолжете сега Вие :)

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СПОМЕНИКОТ ОД ПЛОСТАДОТ :)

Иѕвинете ,грешка..не видов оти треба да ја сменам буквата..ке бидам внимателна.

Кој тее татко? Ак не е тајна де. :D

Јас заврших у земјоделското пред 4 години , најискулираното школо според мене , си го ладаш и минаш. :icon_lol:
и каубојското не е ништо потешко :D[DOUBLEPOST=1404311913][/DOUBLEPOST]Од Струмица си ако си кремец од највисок левел шо може да постое!

Последно уредено од модератор:
Од Струмица си ако 1 у живото си ојдел да играаш билјард у Ас

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom