Затоа не ставај лајк , ако ставеш готово одма те следи и одма мисле дека му се свиѓашА бе на вас, форумџиите, само ++чка ви се гледа! И у јадење и у пиење. На човек да му е страв лајк да стави.
чекај малку,ти не беше женет????Napravite nekoe jadenje sami ke vi pisat. Sto mislite vie jas dzabe ucestvuvam vo natprevarot za jadenjata.
Edna veke me saka, sega cekam druga da mi pisi po ova so bombicite.![]()
E ne boli glava od dve.чекај малку,ти не беше женет????
Најдобро да почне од позицијата на жената во опшеството. Треба да и кажува како мора да му се покори на мажот, да биде вистинска робинка во кујната оти феминизмот ја уништи младината. Нема промаш со стратегијава. Кај и да е некоја ќе сака да се сретне во живо за да му опали еден сочен шамар.Николче, или почни ѝ муабет за „глобалното затоплување“, дешавката во Сирија, чичко Сем...
Ако се запали на муабетот, тоа значи дека е феминистка. Ако е феминистка, тоа значи дека е грда, дебела и длакава, а таква не му треба.Најдобро да почне од позицијата на жената во опшеството. Треба да и кажува како мора да му се покори на мажот, да биде вистинска робинка во кујната оти феминизмот ја уништи младината. Нема промаш со стратегијава. Кај и да е некоја ќе сака да се сретне во живо за да му опали еден сочен шамар.![]()
Слушам Сунгерот Боб сите пички ви ги собрал со неговите бомбици, така да...Napravite nekoe jadenje sami ke vi pisat. Sto mislite vie jas dzabe ucestvuvam vo natprevarot za jadenjata.
Edna veke me saka, sega cekam druga da mi pisi po ova so bombicite.![]()