UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Овие Челси највише ми се антипатични и ептен сакам да се елименирани, па макар и од вештачкиов ПСЖ ама иам некаков филинг дека и од ова ќе се извлечат и дека ќе поминат понатаму па макар и на пенали во реваншот :(
А за Дортмунд очекувано и во реваншот мислам дека ќе победат Реал, таму може ГГ да испадне само. Дортмунд ептен слабо играат сезонава, добро ќе биде во лигата да си обезбедат 2 место, а за ЛШ до овде им е максимумот имаа среќа што им се падна Зенит - ептен мртов тим се виде тоа и кога поминаа со 6 бода во групите, ама дотука им било пишано, на кој и да налетаа ќе отпаднеа со ваква игра и тим. Реал е на добар пат до финале :)
Како да не ти се антипатични глава неможете да кренете од Челзи :pos:.Нареден пат 10ка со кромид за да не мрзиш уште поише.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Овие Челси највише ми се антипатични и ептен сакам да се елименирани, па макар и од вештачкиов ПСЖ ама иам некаков филинг дека и од ова ќе се извлечат и дека ќе поминат понатаму па макар и на пенали во реваншот :(
А за Дортмунд очекувано и во реваншот мислам дека ќе победат Реал, таму може ГГ да испадне само. Дортмунд ептен слабо играат сезонава, добро ќе биде во лигата да си обезбедат 2 место, а за ЛШ до овде им е максимумот имаа среќа што им се падна Зенит - ептен мртов тим се виде тоа и кога поминаа со 6 бода во групите, ама дотука им било пишано, на кој и да налетаа ќе отпаднеа со ваква игра и тим. Реал е на добар пат до финале :)
Boli 6kata a? epa boli, kako da ne boli :LOL:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.662
Поени од реакции
14.536
gi naceka real desetkovani milionerite a za se e kriv baern minhen koj 10 g nema kupeno igrac od druga liga ednostavno a vidat nekoj vo germansko odma im bapkaat pari i berat se kaj nim i na toj nacin i napravija ostanatite klubovi vo klupcinja koi ziveat zad senkata na baern i edvaj cekaatnegova ponuda za nekoj igrac
Ај што ти е глуп постот, ама па и Игорче става лајк. До кога бе ало? Баерн немало купено играч 10 години од странство и Баерн е крив што Дортмунд е болница, сигурно Самер оди после полноќ и им крши коски. Ај на тебе што ти е глуп постот ќе ти простам, ама на лицемерот Игорче што демек као ни честита заслужено, ама е станат лицемер прва класа. Сигурно Баерн го потплати судијата со Зенит за да му даде жолт на Левандовски. У краен случај- ако Дортмунд толку зависеше од Геце, па што им е фејл оваа сезона тогаш значи се биле one-man show.

Последно уредено:
M

Mario Gómez

Гостин
Ај што ти е глуп постот, ама па и Игорче става лајк. До кога бе ало? Баерн немало купено играч 10 години од странство и Баерн е крив што Дортмунд е болница, сигурно Самер оди после полноќ и им крши коски. Ај на тебе што ти е глуп постот ќе ти простам, ама на лицемерот Игорче што демек као ни честита заслужено, ама е станат лицемер прва класа. Сигурно Баерн го потплати судијата со Зенит за да му даде жолт на Левандовски. У краен случај- ако Дортмунд толку зависеше од Геце, па што им е фејл оваа сезона тогаш значи се биле one-man show.
Eden dva site za Baern se fakjaat, kako Branko stanavme. :D Okej priznavam nekogas zamarame i provocirame, ama sekoj toa go pravi be. Vcera gubi Chelzi od PSG site im se prae kejfot site odma vidi gi ovie bavarcive se raduvaat, po zdrepkata site vikaa manure ke go jadat debelo na kraj ovie bavarcice se silea i na kraj go jadoa. Damn, it's so hard to be fabulous.:cool:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.514
Поени од реакции
22.153
STEALTH, i ti mnogu nezen stana sto e rabotata? Lajk - Ne-Lajk golema rabota. Dobro pominavte ko dominirase Dortmund nad Bayern, da bea drugi forumdzii dosega ke se odpisevte od forumot posle petardite. Zatoa malce poleka so obvinuvajnata za dvolicnost a i malce poleka so oportunizmot za nadmokniot Bayern oti ima lugje edvaj cekaat za seir ama toa poradi odnesuvajneto na nekoj (ne site) Bavarci na forumot. ;)[DOUBLEPOST=1396522227][/DOUBLEPOST]
Ako edvaj cekaat mene mi e zal za niv. Se nadevam ti ne cekash Baern da ispadnat od LS za da fakjas seir na nas. Mene mi e jasno deka ke se jadat gomna ako Baern ispadne duri i nie na bevme kako angeli tuka. Ima timovi koi sme gi demolirale proshlive godini, ima timovi koi imaat koshmari od Pep i Barcelona. Jasno e deka Pep + Baern + kupuvanjeto igraci od bundesligata e kombinacija koja site ja mrazat. Jas ke uzivam vo titulata vo bundes i kupot pa ako ispadneme vo LS samo ke se uklucham na temata i ke se smeam kolku se napateni del od clenovite tuka.
Ja ne fakam seir za nikogo (osven za Schalke i plasticnite klubovi) a i sto pati kazav deka sum za Germanski timovi po kupovite. Inace ne e rabotata samo da se uforuvas ko ke tepa tvojot tim (opsto kazano) pa posle vo porazi da te snema. Nema potreba od toa, i vo poraz i pobeda treba da drzis ista linija, vo sportskiot duh, neli.

Последно уредено:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.662
Поени од реакции
14.536
Dobro pominavte ko dominirase Dortmund nad Bayern, da bea drugi forumdzii dosega ke se odpisevte od forumot posle petardite.
Знаев дека си провокаторче, еве ви го правото лице на Игорче, барем не глуми лудилo и финоќа, биди си тоа што си.

Ја никаде не споредив Баерн - Дортмунд на фудбалски план, ама ете, фала што покажа каков си уствари, честито 2 титули по ред, ама толку ви беше.

П.С Ниедна петарда не се споредува со учукувањето од Робен лани на 25 мај и фацата на гнасниот Суботиќ

M

Mario Gómez

Гостин
Ja ne fakam seir za nikogo (osven za Schalke i plasticnite klubovi) a i sto pati kazav deka sum za Germanski timovi po kupovite. Inace ne e rabotata samo da se uforuvas ko ke tepa tvojot tim (opsto kazano) pa posle vo porazi da te snema. Nema potreba od toa, i vo poraz i pobeda treba da drzis ista linija, vo sportskiot duh, neli.
Vo poraz nema nikakvi diskusii se uklucuvash na forum i kazuvash kolku tituli imas i ides piesh. :D

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Vo dosegasnava istorija Baern od Dortmund ima kupeno 4 igraci.
Sigurno ne se rasturi Dortmund poradi niv.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.505
Поени од реакции
4.367
На темава не гледам навивачи и симпатизери на клубови, туку портпароли. Па дајте луѓе малце респект за противник, за другите екипи Football is all about that. 400 страни само навреди се пишуваат као да сте лични не пријатели. Смирете малце сите сме свесни дека секој си го сака својот клуб и дека ќе го брани без разлика у каква форма и позиција на табела е. Така да бидете по кул малце.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ја да си пишам за вчера. Реал нема шо да се коментира, прилично е готова работата.
Е сега, ПСЖ - Челзи. ПСЖ победи со грешки и киксови на Челзи (ебеш го, дешават се и такви срања), првиот Тери му ја намести на нога топката на Лавеци, вториот Давид Луиз си начука еден крајно неспретен и смешен автогол, а кај третиот попушти концентрацијата на дефанзивците, не ми го правете Пасторе како Марадона да е.
Прво полувреме Челзи играше солидно, дури и беше поконкретен. Во второто беа добри до примениот гол, после препуштија иницијатива, е сеа шо не издржаа до крај за да завршат со 2-1 резултат тоа самите се криви. Не очекувам Челзи лесно да се предаде, на Стемфорд Бриџ ќе биде весело.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Пастореееееееееееееееееееееееееееееееееееее мајстореееееееееееееееееееееееее.... :vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom