Како да се започне разговор на кајгана ?

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Сума сумарум си остана со прстот во уста . А и ова излгеда фејк . Досадни ти се пролетниве денови ваљда :свиркам:

А некој праша дали има уште женски на форумов . Па по кој пат да ви спомнам dragonsky - (Зоки извини :icon_lol:)

Пиши му на Скај4е да те рекламира на кајгана радио, ко најјачи мангуп на Кајгана.
Сами ќе си дојдат, такви се сите на форумов, само по мангупи се летаат.

П.С. Не заборавај да ја натераш да суша радио, да знае за кој станува збор. Милом...или силом.

С’с лесно!

А бе на вас, форумџиите, само ++чка ви се гледа! И у јадење и у пиење. На човек да му е страв лајк да стави.
Затоа не ставај лајк , ако ставеш готово одма те следи и одма мисле дека му се свиѓаш :icon_lol: , башка и тој ќе ти врати лајк колку и да ти е тупаво мислењето , за да даде некој знак демек :свиркам:

никола, по 10 страни ми падна жал за тебе, ............“жал за деспина“ :pos: упс, митра била

navodno posle atakot na stavro i temata..... sobirankite ke bidat drzeni pod stroga tajna

Можеш да се правиш будала демек не си разбрал некој дел од некој нејзин пост, па демек си се заинтересирал што сакала да каже со тоа, ама да не идеш оф топик на темата си решил да ја прашаш вака.
И така ќе си тече општ муабетот и ко демек не си заинтересиран за нејзе, него само за делот кој не си го разбрал и така колку повеќе си незаинтересиран, толку повеќе си интересен. И следен пат таа ќе ти пише прва :P
Во секој случај подобро ова, него да треснеш некоја излитена финта и да се надеваш дека ќе падне на тебе зошто сите девојки се палеле на машки со смисла за хумор. :icon_lol:
И така ќе си се занимавате...

Николче, или почни ѝ муабет за „глобалното затоплување“, дешавката во Сирија, чичко Сем...
Најдобро да почне од позицијата на жената во опшеството. Треба да и кажува како мора да му се покори на мажот, да биде вистинска робинка во кујната оти феминизмот ја уништи младината. Нема промаш со стратегијава. Кај и да е некоја ќе сака да се сретне во живо за да му опали еден сочен шамар. :pos:

Најдобро да почне од позицијата на жената во опшеството. Треба да и кажува како мора да му се покори на мажот, да биде вистинска робинка во кујната оти феминизмот ја уништи младината. Нема промаш со стратегијава. Кај и да е некоја ќе сака да се сретне во живо за да му опали еден сочен шамар. :pos:

Ако се запали на муабетот, тоа значи дека е феминистка. Ако е феминистка, тоа значи дека е грда, дебела и длакава, а таква не му треба.

Napravite nekoe jadenje sami ke vi pisat. Sto mislite vie jas dzabe ucestvuvam vo natprevarot za jadenjata. :D
Edna veke me saka, sega cekam druga da mi pisi po ova so bombicite. :P
Слушам Сунгерот Боб сите пички ви ги собрал со неговите бомбици, така да... :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom