UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
#PSG XI to play #CFC: Sirigu; Jallet, Silva, Alex, Maxwell; Matuidi, Motta, Verratti; Cavani, Lavezzi, Ibrahimovic. #SSN
#CFC XI to play #PSG: Cech; Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta; Ramires, Luiz; Willian, Oscar, Hazard; Schurrle. #SSN

https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0
;);)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Пријателов од вашиот фан-клуб од друга галаксија е ваљда
Да бе.
Коа може он да мрчи цело време и да збори за дајвање ја за друго ќе зборам.
Он с епрај паметен и дека разбира се и ја ќе се праам да видам какво е тоа чуство.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
B.Dortmund: Weidenfeller, Kehl, Mkhitaryan, Reus, Hummels, Aubameyang, Sahin, Grosskreutz, Sokratis, Piszczek, Durm # RealMadridDortmund

Today we played with Casillas, Pepe, Ramos, Coentrao, Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Xabi Alonso, Carvajal, Modric and Isco # RealMadridDortmund # RMLive Bench for Real Madrid: Diego López, Varane, Casemiro, Nacho, Morata, and José Rodríguez Illarra # RealMadridDortmund # RMLive

Последно уредено:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.561
Да бе.
Коа може он да мрчи цело време и да збори за дајвање ја за друго ќе зборам.
Он с епрај паметен и дека разбира се и ја ќе се праам да видам какво е тоа чуство.
Eдноставно е, не се спуштај на негово ниво и тоа е тоа

Р

ракија и мезе

Гостин
Ја мислам дека вечер меѓу ПСЖ - Челзи и Реал - Дортмунд че има еден гол даден со финта...нели финта праве и дава гол.

Финтата може да биде ножички, скока, нозите горе и пуца топката.
Друга финта тоа е рингишпил финта, сега че објаснам...а воде топката и му иде играч, почнува да се врте каа рингишпил и го поминува играчот и затоа се вика рингишпил финта.
Трета финта тоа е тобоган финта, пуца топката пред него, си дава повише фора и трче ногу брзо, исто каа спиди гонзалез каа го бркат лошите човеци или нешто друго го бркаше ама незнам шо важно лоши беа.

Проблемот е шо на голот има голман и не значи дека ако направе некој финта и дека че даде гол, може да му одбранат.

Ама ја мислам дека че има некој гол.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Не знам зошто ама имам некое гадно чувство дека Ибра има да им ја дупне главата.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.989
Поени од реакции
67.817
Според формациите, ми мириса на доста голчиња во Парис...

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom