Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Како и да е Даниел е супер, заслужена победа, дете со харизма, глас, скромност едноставно е родена ѕвезда. За одлуката да живее во Белград има поддршка од мене, па сигурно не ќе остани тука кога во оваа држава знае само да се плука по кој ќе се стигни, за нас никој не чини и плус гледано нашата естрада после Тоше е катастрофа секако со неколку чесни исклучоци и аман веќе со тие преработките на стари макендонски песни дајте луѓе напрајте нешто свое, Даниел е освежување и мило ми е што се појави. Се надевам дека ќе најде добар менаџер. За тинејџерките па секогаш ќе ги има и не е Даниел единствен по кој плачат чупињата. Се надевам дека ќе изгради добра кариера па еден ден и јас да вриштам на негов концерт да и секако би присуствувала и на концерт на Маид човекот има глас. Според мое мислење Маид и Даниел беа најдобри вокали и Маид заслужувше да биди втор, а Тамара на финалето беше катастрофална, самата одлука да пее песна од Мајли беше промашена, а за другите 2 песни ме уби депресија. И дајте еднаш престанете да плукате така беше и за Тошка па ко почина сите почнаја да му се прават фанови. Дајте еднаш да се собериме и да го поддржиме не затоа што е Македонец туку затоа што е најдобар.[DOUBLEPOST=1396137153][/DOUBLEPOST]Како и да е Даниел е супер, заслужена победа, дете со харизма, глас, скромност едноставно е родена ѕвезда. За одлуката да живее во Белград има поддршка од мене, па сигурно не ќе остани тука кога во оваа држава знае само да се плука по кој ќе се стигни, за нас никој не чини и плус гледано нашата естрада после Тоше е катастрофа секако со неколку чесни исклучоци и аман веќе со тие преработките на стари макендонски песни дајте луѓе напрајте нешто свое, Даниел е освежување и мило ми е што се појави. Се надевам дека ќе најде добар менаџер. За тинејџерките па секогаш ќе ги има и не е Даниел единствен по кој плачат чупињата. Се надевам дека ќе изгради добра кариера па еден ден и јас да вриштам на негов концерт да и секако би присуствувала и на концерт на Маид човекот има глас. Според мое мислење Маид и Даниел беа најдобри вокали и Маид заслужувше да биди втор, а Тамара на финалето беше катастрофална, самата одлука да пее песна од Мајли беше промашена, а за другите 2 песни ме уби депресија. И дајте еднаш престанете да плукате така беше и за Тошка па ко почина сите почнаја да му се прават фанови. Дајте еднаш да се собериме и да го поддржиме не затоа што е Македонец туку затоа што е најдобар.

Јас не реков ништо за тоа што се собрале да го пречекаат. Јас ставив :facepalm: заради однесувањето на девојчено (мојот пост).... Премногу арогантно, незнам дали има родители она девојче што така се однесува. А замисли нема ниту 13/14 години.... Катастрофа младинава, јас така да сум се однесувал, јадење дома немаа да ми даваат :LOL:
Идол им е, а и распрдени се, aли нема ради тоа да ги обесиме нели, сепак уште се деца. Oд кај знаеш може плачката еден ден кога ќе го погледне видеото ќе се срами :) Ништо страшно, нема потреба од дигање фама

Си гледал ли ти некое интернационално такмичење? Без разлика дали е спорт, музика или било што? Си гледал што прават НОРМАЛНИТЕ луѓе за да потенцираат од каде се? Ама не, таквите како тебе лажни бунтовници на кои им сметаат банални и нормални работи мора да ги има. За вас не еден Грујо, 5 треба да има во државава и по дома споменици да ви ставаат. Му сметало македонското знаме на еден мочан Х Фактор и за тоа 100 поста напиша. Еееј знамето. Или си Албанец или идиот, трето нема

Ова не е интернационален натпревар како Евровизија, ова е музичко шоу во кое не се натпреваруваат земји, туку поединци. Не знам од каде патриотската мисла дека овде победила Македонија, овде си победи поединец и никој во регионот не го интересира од каде е победникот, само ние уште се занимаваме со такви комплекси.
Националност се потенцира на спортски и музички натпревари од интернационален карактер, ова е шоу без таков карактер па нека учествуваат ако сакаат и таленти од цела Европа.

Последно уредено:
Ова не е интернационален натпревар како Евровизија, ова е музичко шоу во кое не се натпреваруваат земји, туку поединци. Не знам од каде патриотската мисла дека овде победила Македонија, овде си победи поединец и никој во регионот не го интересира од каде е победникот, само ние уште се занимаваме со такви комплекси.
Националност се потенцира на спортски и музички натпревари од интернационален карактер, ова е шоу без таков карактер па нека учествуваат ако сакаат и таленти од цела Европа.
Точно така,ама очигледно некој не разбира или не сака да разбере,кога го постирав тоа за знамето тоа и ми беше целта да појаснам дека не е во ред и треба да се знае до каде треба да се оди со некој работи,а за тие што се ,,загрижија" дека некој се бунел за знамето... е пак до толку да сте слепци не верувам уклучете го мозокот прочитајте ги претходните постови и ќе ви се разјасни (се надевам),а инаку не постои човек кој што не си ја сака својата земја и не си го почитува своето знаме,еве и Даниел го потврди тоа,лажниот патриотизам не не води никаде,браво!

Последно уредено:
Мислешево пред едно 30мин.
10001339_285584844937718_142938366_n.jpg

Уште едно видео од девојчето... :icon_lol:
Добро, што е со коментарот?
Не ми го отвара видеото, ама сепак коментарот “retardirana idi ubi se odma" е дебилен и крајно одвратен.
Сигурно е некое девојче што писка и вриска, ама на ништо не личи таков муабет.

Добро, што е со коментарот?
Не ми го отвара видеото, ама сепак коментарот “retardirana idi ubi se odma" е дебилен и крајно одвратен.
Сигурно е некое девојче што писка и вриска, ама на ништо не личи таков муабет.

Добро дебилен е коментарот, ама сепак.... :icon_mrgr:

А за болдираниот текст, еве видео кај што можеш да го видеш девојчето :icon_lol:

13:40
14:23
15:46

Дури и на Кајмакот му попуштија нервите :pos:

Кој бил во Мислешево, нека пренесе Џеле дали напраил фрка :D

Добро дебилен е коментарот, ама сепак.... :icon_mrgr:

А за болдираниот текст, еве видео кај што можеш да го видеш девојчето :icon_lol:

13:40
14:23
15:46

Дури и на Кајмакот му попуштија нервите :pos:

А бе ок се тоа, ама девојчево има 12-13 години, детиште е за неколку години ќе си се смее на паметот, а муабети од типот “Idi ubi se retardirana" се во најмала рака ОДВРАТНИ.
Не знам, може е до мене, ама мразам такви коментари искрено.

Не споредувајте, не споредувајте. Како да не споредувам кога дава материјал да биде споредувам со едниот и единствен и најголемиот Тоше.

daniel.jpg
[

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom