- Член од
- 4 јануари 2008
- Мислења
- 505
- Поени од реакции
- 65
Како и да е Даниел е супер, заслужена победа, дете со харизма, глас, скромност едноставно е родена ѕвезда. За одлуката да живее во Белград има поддршка од мене, па сигурно не ќе остани тука кога во оваа држава знае само да се плука по кој ќе се стигни, за нас никој не чини и плус гледано нашата естрада после Тоше е катастрофа секако со неколку чесни исклучоци и аман веќе со тие преработките на стари макендонски песни дајте луѓе напрајте нешто свое, Даниел е освежување и мило ми е што се појави. Се надевам дека ќе најде добар менаџер. За тинејџерките па секогаш ќе ги има и не е Даниел единствен по кој плачат чупињата. Се надевам дека ќе изгради добра кариера па еден ден и јас да вриштам на негов концерт да и секако би присуствувала и на концерт на Маид човекот има глас. Според мое мислење Маид и Даниел беа најдобри вокали и Маид заслужувше да биди втор, а Тамара на финалето беше катастрофална, самата одлука да пее песна од Мајли беше промашена, а за другите 2 песни ме уби депресија. И дајте еднаш престанете да плукате така беше и за Тошка па ко почина сите почнаја да му се прават фанови. Дајте еднаш да се собериме и да го поддржиме не затоа што е Македонец туку затоа што е најдобар.[DOUBLEPOST=1396137153][/DOUBLEPOST]Како и да е Даниел е супер, заслужена победа, дете со харизма, глас, скромност едноставно е родена ѕвезда. За одлуката да живее во Белград има поддршка од мене, па сигурно не ќе остани тука кога во оваа држава знае само да се плука по кој ќе се стигни, за нас никој не чини и плус гледано нашата естрада после Тоше е катастрофа секако со неколку чесни исклучоци и аман веќе со тие преработките на стари макендонски песни дајте луѓе напрајте нешто свое, Даниел е освежување и мило ми е што се појави. Се надевам дека ќе најде добар менаџер. За тинејџерките па секогаш ќе ги има и не е Даниел единствен по кој плачат чупињата. Се надевам дека ќе изгради добра кариера па еден ден и јас да вриштам на негов концерт да и секако би присуствувала и на концерт на Маид човекот има глас. Според мое мислење Маид и Даниел беа најдобри вокали и Маид заслужувше да биди втор, а Тамара на финалето беше катастрофална, самата одлука да пее песна од Мајли беше промашена, а за другите 2 песни ме уби депресија. И дајте еднаш престанете да плукате така беше и за Тошка па ко почина сите почнаја да му се прават фанови. Дајте еднаш да се собериме и да го поддржиме не затоа што е Македонец туку затоа што е најдобар.