Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ми пречи малку тоа со знамето .Зошто немаше српско знаме во публика него ние само светевме со знамињата.

Да победеше Тамара сигурно немаше да вадат знамиња србите и да ја покријат со знамето.
А ако извадеја демек Србите знаме ако победеше Тамара тогаш би било оправдано.
До кога бе со овој ум :facepalm:

А ако извадеја демек Србите знаме ако победеше Тамара тогаш би било оправдано.
До кога бе со овој ум :facepalm:
Не би било оправдано ,и тоа ќе ми пречи .

Кажав еднаш и ќе повторам дека не е ова Евровизија или натпревар на држави .

Ајде бе не квичи, исели се ако ти смета македонско знаме на еден Х Фактор и не замарај повеќе ебате беља. Му пречело знамето... абе може и на тастатурата и пречи што пишуваш глупости на неа, па никому ништо!
Си гледал ли ти некое интернационално такмичење? Без разлика дали е спорт, музика или било што? Си гледал што прават НОРМАЛНИТЕ луѓе за да потенцираат од каде се? Ама не, таквите како тебе лажни бунтовници на кои им сметаат банални и нормални работи мора да ги има. За вас не еден Грујо, 5 треба да има во државава и по дома споменици да ви ставаат. Му сметало македонското знаме на еден мочан Х Фактор и за тоа 100 поста напиша. Еееј знамето. Или си Албанец или идиот, трето нема

Последно уредено:
On već ima planove za nastavak karijere, ali i za otvaranje muzičke škole za talente. "Bilo mi je teško da nađem ljude koji bi sarađivali sa mnom. Zbog toga ću da otvorim školu za mlade talente. Svi su me hvalili, a niko mi nije pomogao. Ja ću nekome da pomognem. Zasad to je samo ideja, ali nadam se da će se ostvariti".

Најпрво, сега нема пари за такво нешто, ама браво за ставот ако е искрено ова. (y)

[DOUBLEPOST=1395944865][/DOUBLEPOST]A знаете дека Уна водителката била раперка и била во рап група :pos:

Последно уредено:
Е добро де, дечишта се, и плачат и се трескаат од земја од радост, вие поарни да не сте биле на нивни години. Ебате тоа катиљ сортата што сте, за све да се имало замерка

Е добро де, дечишта се, и плачат и се трескаат од земја од радост, вие поарни да не сте биле на нивни години. Ебате тоа катиљ сортата што сте, за све да се имало замерка

Јас не реков ништо за тоа што се собрале да го пречекаат. Јас ставив :facepalm: заради однесувањето на девојчено (мојот пост).... Премногу арогантно, незнам дали има родители она девојче што така се однесува. А замисли нема ниту 13/14 години.... Катастрофа младинава, јас така да сум се однесувал, јадење дома немаа да ми даваат :LOL:

Јас не реков ништо за тоа што се собрале да го пречекаат. Јас ставив :facepalm: заради однесувањето на девојчено (мојот пост).... Премногу арогантно, незнам дали има родители она девојче што така се однесува. А замисли нема ниту 13/14 години.... Катастрофа младинава, јас така да сум се однесувал, јадење дома немаа да ми даваат :LOL:
Случајно на фб во врска со видеово прочитав еден коментар: `` Јас вака да сум се однесувал мал, моите 2 недели немаше да ми дозволат жмурка да играм.`` :pos:

Е добро де аман па и на Битолси женски се трескале од земја и плачеле

images
[DOUBLEPOST=1396126459][/DOUBLEPOST]
url

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom