2
~2A
Гостин
Барем во офанзива имаме класа фудбалери за кои што секој тим би сонувал да ги има, нели?Mалку си го прецени играчкиов кадар...
-Мата, Руни и Перси.
Истотака и Јанузај за во иднина.
Барем во офанзива имаме класа фудбалери за кои што секој тим би сонувал да ги има, нели?Mалку си го прецени играчкиов кадар...
Значи во иднина ќе има над 10 + 1 (Јанузај) класа фудбалери во иднина, ok.Моментално ми текнуваат минимум 10 млади играчи на слична возраст како Јанузај што се подобри од него. Не иде во иста реченица со Руни и Перси.
E ajде башМоментално ми текнуваат минимум 10 млади играчи на слична возраст како Јанузај што се подобри од него. Не иде во иста реченица со Руни и Перси.
Ај бе олабави ме малце. Со инка да ти тураат тебе малце ќе ти биди. Со тебе ќе се објаснувам овде немам друга работа. Оди навивај за Евертон ти реков, нема што да бараш ти овде со вакви ставови. Јунајтед и 5-0 кога победувал ти си кењал овде, а не пак сега. Го трујаш фан клубов еве искрено од мене до тебе. Поздрав.зашто не одговориш на твојата глупа забелешка од вчера или па виде дека губи арсенал 1-0 па помисли дека ќе доживеат и они потоп ... сега у зајчешка дупка се скри !!!! дискусија се води со аргументи и факти а не тралалајки и глупи размислувања ... се напуни клубов деца како тебе кој навиваат за јунајтед од 2010 година навака па мрсат муда !!!
Истиов муабет како со велбек пола тука што го бранеа а сега ги снема не можеш да ги најдеш ни под земја ни над земја, се отселија од планетава пошто не знаат да признаат дека грешат !!!
извини да не мислеше дека се станува шампион 9 играчи во средина и еден торес ?
како на пример , наброј еден што игра напред има 18 години и игра за еден од топ 10те тимови во европа !!!!Моментално ми текнуваат минимум 10 млади играчи на слична возраст како Јанузај што се подобри од него. Не иде во иста реченица со Руни и Перси.
охх дететот се јави ... иди заврши школо па да правиме муабет вака гледам речениците ти се просто проширени, а јас па тука зборам за аргументи и факти ... хаха имаш право глупаво од мене ѕидов тука у соба има повеќе памет од тебе !!! Перманент игнор додека не се едуцираш соодветно за нормален дијалог, не ми се слушаат монолози од дечиња !!!Ај бе олабави ме малце. Со инка да ти тураат тебе малце ќе ти биди. Со тебе ќе се објаснувам овде немам друга работа. Оди навивај за Евертон ти реков, нема што да бараш ти овде со вакви ставови. Јунајтед и 5-0 кога победувал ти си кењал овде, а не пак сега. Го трујаш фан клубов еве искрено од мене до тебе. Поздрав.
Јесда Гигс претерува некад и се заебава ама и се претерува со потценувањево на Аднан. ПСЖ 30 милиона понудија за него на 31 јануари. Не е world beater aма за прва сезона ПЛ одличен е.Моментално ми текнуваат минимум 10 млади играчи на слична возраст како Јанузај што се подобри од него. Не иде во иста реченица со Руни и Перси.
одете вие у темана за 1/8 финалисти за ракомет, некој имаше пишано Баерн Минхен да му се паднел на Вардар, сегде ве бараат и кај што ве нема
Кој може да е некој, освен Б. Дрогаодете вие у темана за 1/8 финалисти за ракомет, некој имаше пишано Баерн Минхен да му се паднел на Вардар, сегде ве бараат и кај што ве нема![]()
Оди она сликана шо си ја ставил во темата за смешни слики закачи ја овде нека се вразумат малце луѓево да не лижат после како што лижат сега нивниве.Your sausages are the wurst![]()
Ова?Оди она сликана шо си ја ставил во темата за смешни слики закачи ја овде нека се вразумат малце луѓево да не лижат после како што лижат сега нивниве.![]()
одете вие у темана за 1/8 финалисти за ракомет, некој имаше пишано Баерн Минхен да му се паднел на Вардар, сегде ве бараат и кај што ве нема![]()