Па така испадна еве, ама немора да значи дека е така.Играат вистина добар фудбал ама нема да бидат шампиони оваа сезона па што сака нека е!
Резултатот до сега покажува дека до Мојс ќе е така?
Друже не се мерат така работи. Јас повеќе би рекол денешнава игра и победа на Јунајтед покажува тој колку е слаб менаџер и дури Internet Explorer побрзо реагира од него.
Kako starce sto buta rekordiкако Fear factor a?
Не мора да значи, точно така... Ама што е така тоа е друга таботаПа така испадна еве, ама немора да значи дека е така.
А што со денешнава игра и победа? Што покажува тоа? Не те разбрав баш...
Уживај немам друга работаТвојот е матен и не се важи
Или пак нека ми ја најде сликата со потепаниот мојс @HristijanWR10 и ке ја сменам
Jа барав сликава ама не можев да ја најдам, а не ми се чекаше да прокоментирам, ке изгубеше ефект.
На секој му треба време за нешто во животот, така да чилл малце. Јас сум сигурен дека Мојс ќе покажи резултати.Не мора да значи, точно така... Ама што е така тоа е друга табота
Денешната игра покажа како требаше да се игра уште од стартот, а не да се чека да дојде Април. Кагава го немаше цела година. Цела година се одеше на тие пасови (долги, никакви). Изгубивме многу поени со глупави грешки при избор на тим и сл... Многу време му требаше да види кај греши, затоа викам како Internet Explorer.
И таков менаџер според мене не може да води голем клуб.
Еве ти подобри верзииJа барав сликава ама не можев да ја најдам, а не ми се чекаше да прокоментирам, ке изгубеше ефект.
Мојс ако не заврши пред Евертон срам да му е! До крај на сезона игра против Арсенал, Јунајтед и Сити.
А Тотенхем само утре против лузерите.
Лузерите немаат играно против Сити, така да титула малце морген.
До кое ниво дојдовме, да правиме математики дали би завршиле пред Евертон и Тотенхем.
И полошото - да се плашиме од ЛИВЕРПУЛ да не земе титула!![]()
![]()
Ах што ти прави тоа “тркало што се врти“.