НЕНАСИТЕН!!!
СУМ ПО ТЕБЕ
- Член од
- 8 мај 2012
- Мислења
- 263
- Поени од реакции
- 157
Според официјалната страна МЗТ ќе игра во АБА најмалку до 2017, што значи продолжен е договорот. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова до салата што зграда е?Со срце и душа го чекам првиот натпревар во новата сала
![]()
Хотелче.Ова до салата што зграда е?
Ова до салата што зграда е?
Ејјј ова како го пиша, ко готово све е наше ( на Вардар ) вие не постоите.Хотел и идното седиште на ЖРК / РК / ФК Вардар.
Хотел и идното седиште на ЖРК / РК / ФК Вардар.
Ваљда си дете некое или земјоделец, али добро е што се отвори темава, за да не се појавуваат вакви трујачи во иднина. МЗТ има апсолутно исти надлежности во салата, какви што имаше и во претходната сала, со тоа што ќе има плус административни канцеларии за потребите на клубот, хотелот нормално каде што ќе спијат играчи, странски екипи, делегации итн., главни термини за потребите на КК МЗТ во однос на тоа дали се работи за тренинзи или натпревари, додека младинците би требало да играат во помошната сала или во СЦ Ново Лисиче.
А за вакви како горе споменатиов, едноставно доволно е да се напише СЦ ЈАНЕ САНДАНСКИ...![]()
Saka da provocira momakot, no jas mu garantiram deka oni ke se osekjaat kako kiradzii a ne mzt.
Сопственост е на Самсоненко,ја колку што имам слушнато,Металург и МЗТ ќе играат во таа сала,али на крај краева што е битно кој ќе игра важно македонски тимови играат така да нема потреба од љубомора и провоцирање,али Јане Сандански си е на МЗТ,како и да е може салава да се користи за ракомет,кошарка и мило ми е за МЗТ што се изгради нова сала,а во врска со другиве сали срамота е пропаѓаат,како пример Градски Парк, репрезентацијата играше таму...![]()
Прво Металург нема да игра во оваа сала. За другото, Друже така е, салата си е на Самсоненко и во соработка со општината како долгогодишен сопственик на земјиштето и на тоа хангарот од сала и МЗТ како тим што му е домашна сала таму се доби право МЗТ да настапува во салата и канцеларии и све што е потребно зашто нели тоа е нивна домашна сала. Вардаровите тимови како негова сопственост нормално си добиваат нова своја сала во секоја смисла на зборот. Он утре ако сака ќе го продаде Вардар и трет тим ќе купи и ќе го донесе да игра во салата. Кур му е двор му е, негова е .
Да не се разбереме погрешно ја се разбира го поштувам успехот на МЗТ што го прави за мак баскетот посебно големите победи во Белград против Партизан и дома со ЦЗ и нормално заслужува да игра во асална сала во домашната населба, ја само не разбирам што се напалија ко плавуша р'гната од црнец тука некои ликови да ми паламудат за тоа шо било како било кој бил кираџија кој не, или кој не постоел.... Па уште пази провокација било ако кажеш кој е сопственикот и на кои клубови седиште ќе биде таму, ајде ќе си шепкаме на уво ако не.
Тука некој недоносен ќе ми кажува кој бил земјоделецМене ми е мило што салата ми е на 10 мин од зграда и ќе можам редовно да си го пратам мојот тим и некогаш кога ми е до кошарка да го гледам и МЗТ. На кој не му се свиѓа нека вади по 100 денара од џеб и нека собира да ја купи.
Ne se pravi mn pameten i sam si svesen deka tvojot komentar e sitna provokacija. Salata moze da e i na Ali ahmeti, ali taa e vo Aerodrom i e na zemjiste na koi pretoa imalo sala vo koja imalo istoriski uspesi. So soglasnost da se srusi istata i nekoj si bogatas da gradi ista, nema toj pravo da si igra kurtasak i da si nosi timovi koj ke mu prpnat na nego. Nema pravo da si igra so custvata na lugjeto vo opstina Aerodrom, nema pravo da udomuva klubovi koi ke si gi kupi, nema pravo da se osekaj doma, koga ne e !
Utre moze da ja napravi salata i da ja prodade na opstina Aerodrom ako mn se kurci, a moze i da mu ja zemat , da mu izmislat nesto (2 metra ja napravil povisoko od sto trebalo)
Znaci on ima dogovor so vladata i gradonacalnikot, a sekoj negov pogresen poteg ke go cini.
Znaci ostanuva mzt domakin, ostanuvat glavnite termini negovi, a sekoj drug sto ne mu se svigja toa moze da si igra vo malata sala ili boris trajkovsi.
Utre moze ovoj da ja kupi i lirija i da ni ja udomi tuka. Taka ne funkcioniraat rabotite prijatele, kolku i da ti izgleda ova sve tolku realno i prosto. 3 god ziveam vo Aerodrom i gledam deka lugjevo ovde ziveat za klubov, nema nikoj taka lesno da si poigruva so nivnite custva. I Ivica znae sto potpisal preda da skluci dogovor, ne e mentalen da izgubi vlast, za nekoja si sala , za nekoj si rusin, koj denes go ima utre go nema.
НиеСо наша и победа на Игокеа кој завршува на 6то место ?