Веб дизајн помош (совети, трикови, алатки итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата bojan81
  • Време на започнување Време на започнување
како се прави кога од combo box ке избереш некоја вредност автоматски да се отвори одредена локација да речеме на web како на сликата, ја бирам единицата и ми се отвора google.com и слично

На селект менито направи му onchange="Lokacija();" и потоа креирај јаваскрипта Lokacija каде ќе провериш која опција е избрана (со тоа што претходно ќе и зададеш ид/наме) и според тоа, ќе направиш соодветно пренасочување.

Zdravo,

Ako moze nekoj da go poseti sajtot http://www.weblider.com.mk/. Me interesira bilo kakva preporaka i isto taka ako imate nekoja idea za marketing i dali ima nekoj sto raboti stranstvo?

Pozdrav

Zdravo,

Ako moze nekoj da go poseti sajtot http://www.weblider.com.mk/. Me interesira bilo kakva preporaka i isto taka ako imate nekoja idea za marketing i dali ima nekoj sto raboti stranstvo?

Pozdrav
Го посетив, оние буквите што слајдаат нагоре напола ви се.. Препорака за што ти треба? Идеа ако немаш самот небарај од дуги, не за дуго никој неможе да ти даде толку добра идеја како ти самиот, само треба да се погоди времето кога ќе ти светне сијаличката.
Овде не форумот мислам дека има доста луѓе што работат од странство, еден од нив сум и јас.

Kaкако можеш да кажеш така кога тоа е твој проблем а не мој, ти си тој што незнае 2 реда CSS да смени.
Kako mislish neznam? Sajtot izgleda odlicno, ne sme ja osetile potrebata deka treba da se smeni neshto.

Kako mislish neznam? Sajtot izgleda odlicno, ne sme ja osetile potrebata deka treba da se smeni neshto.
Секако дека сајтот изгледа одлично, но ист како темплејтот, буквално ништо не е сменето, што значи дека тоа не е твое, клиентот треба да може да види што ти умееш да направиш или со други зборови да види колу те бива. Баш дека е твој личен сајт треба да биде кастм, кој покрај другите што ги имаш во портфолио да биде референца за тоа што знаеш и колку знаеш.

Последно уредено:
Секако дека сајтот изгледа одлично, но ист како темплејтот, буквално ништо не е сменето, што значи дека тоа не е твое, клиентот треба да може да види што ти умееш да направиш или со други зборови да види колу те бива. Баш дека е твој личен сајт треба да биде кастм, кој покрај другите што ги имаш во портфолио да биде референца за тоа што знаеш и колку знаеш.
Пак не те разбирам... Каква врска има дали сајтот е работен од темплјет, според мене битен е крајниот резултат. Сајтот е референца за тоа што можеме да го направиме ние, без разлика дали е работено со темплејт или не.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom