ATP Miami 2014 - Sony Open Tennis Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои машкиот дел од турнирот?

• Вкупно гласачи
    57
Статус
Затворена за нови мислења.
Теории на заговор.Ноле со 3 меча во финале.Некој сака Ноле да е шампион.:icon_lol:
204px-UNIQLO_logo.svg.png

Коинциденција...? :unsure: :icon_lol:

Ноле нема да биде во топ форма со 3 меча само одиграни и оп Рафа шампион :свиркам::pipi:[DOUBLEPOST=1396032639][/DOUBLEPOST]Ама да, Јапонецов гомна да ја...ма да овие азијциве се јадат може нема да го сфати како навреда ова. Со Ферер и Федерер играше ко луд...што не те мачеше повреда и тогаш..бреј анти-спортска играч :ROFLMAO:

ako sinokjeshnata igra na Nadal mi e reper , vecherva Berdych e favorit , ama ne veruvam deka Nadal ke igra taka glupo kako sinokja.Da beshe nekoj malku pointeligenten igrach od Raonich , Nadal ke izgubeshe.Enigma mi e zoshto Nadal tolku prifakjashe behend igra , dali ne mu se trchashe tolku za da se izvlekuva na forhend , dali e zamor ili go znaeshe Raonich shto kopuk e i deka sam sebe ke se ubie.Mislam deka e tretoto , se shtedeshe za polufinaleto.Edvaj chekam da vidam kako ke se odnesuva protiv Berdych,koj shto godinava igra moshne dobro.
Otkazuvanjeto na Kei ne e bash dobro za Djovak,tri dena pauza od natprevari ne e bash dobro na sred turnir , bashka koga nema dobar sparing igrach na raspolaganje.

Ветерот вчера му правеше проблеми и во одредена мера му помогна на Раонич, али мора да се напомене дека и Милош одлично го одигра првиот сет. Ако нема ветер денес Надал 100% добива, солидна му е формата и не би требало да има проблеми.[DOUBLEPOST=1396036602][/DOUBLEPOST]https://twitter.com/bgtennisnation/status/449634895967821824/photo/1

Последно уредено:
Што е работава и Бердих се повлекол?

Каква брука. Новак прв се дрзна да купи а Надал да не е подоле. Ако ова не е намештаљка не знам што е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom