UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.094
Mancester ko za pocetok vecer ke primi nad 4 gola od City.. na domashen teren, iako ne mu ide vo prilog toa na chelsea. 90% sum siguren deka prima nad 4 komada vecher, za da tepa pa muabet da ne praime.
Koga imam zapek vleguvam na forumot i citam tvoi postovi , edinstven nacin da se isposeram.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Sho sakash prai, ic stapov ne mi cue za tebe. Rodni eden !
Врска немаш,три гола примија.(n):rolleyes:

Манчестер Јунајтед-Манчестер Сити 0:3
Manchester United-Manchester City 0:3

Името и брендот не играат на терен.Јасно е барем по денешниве три гола.Им треба некој реформатор како Грујо.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Koga imam zapek vleguvam na forumot i citam tvoi postovi , edinstven nacin da se isposeram.
Za malce 4 komada... 0-3! Aj sea odi isposeri se pred azmanon ako sakash, sho se tiche meni.. Mozes da mi kazues za la liga, za seria a, za angliski fudbal bogami ne :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Kolku e rekordot na pobednik vo dvomec?

Dalu e mozno baern da go nadmini ? :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.119
Врска немаш,три гола примија.(n):rolleyes:

Манчестер Јунајтед-Манчестер Сити 0:3
Manchester United-Manchester City 0:3

Името и брендот не играат на терен.Јасно е барем по денешниве три гола.Им треба некој реформатор како Грујо.
Името и брендот се за тоа дали Манчестер може да купи класа играч, не за тоа како ќе изигра со Баерн. Или намерно го мешаш муабетот или си блиску колку твојот Олимпијакос во 1/4 финалето. :icon_mrgr:

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Смешно е како ова го мисли секој, кој нема изгледано ниедна утакмица на ПСЖ. За тим кој што го води Блан, да се каже дека „нема тренер“ е во најмала рака навредувачки за истиот. ПСЖ оваа година е 10х пати подобар, од оној ПСЖ што го водеше Карло лани. Сега нормално дека имаат плус некој играч од оној состав лани, ама сеедно фудбалот што го играат оваа сезона е стварно одличен.

Ова искуство не знам дали да го искоментирам. Ако играчи како Силва, Алекс, Максвел, Тиаго Мота, Ибра, Кавани, Лавеци немаат искуство тогаш, што да се каже за Кејхил, Азпиликуета, Матиќ, Вилиан, Ширле?
А и не знам зошто толку се дава значење на тоа искуство. Не игра искуство, игра квалитет, игра уиграноност, игра желба за докажување. Тоа го докажа Дортмунд лани.
Кавани и Лавеци имале искуство :pos: ? што освојле тие двајца ? што изиграле со Наполи ? Копа Италија имаат освоено ? (y) браво за нив.
за разлика од нив Вилиан со Шахтјор на 21 година освоји Куп Уефа, помлад е од Кавани и Лавеци за 2-3 години, а има повеќе утакмици изиграно во ЛШ.
Кејхил? Кејхил со Челзи освоји и ЛШ и ЛЕ. Тоа не е искуство ? знаеш кој е стартер кај ПСЖ? - Маркињо, он има 19 год.
ако гледаме искуство, Ето > Ибрахимовиќ.
да не праам муабет за искуството кај голманите.
иначе да те информирам Матиќ нема право на настап, а само да знаеш дека он последните две години ги носеше Бенфика на грб низ ЛЕ и ЛШ.
Аспиликуета немал искуство... ван дер Вил случајно поголемо искуство да не има ?

не ти го негирам тоа што го напиша дека искуството има преголемо значење, ама Лавеци и Кавани искусните играчи :pos:

му го отековте на Kostic за тоа што напишал 4 комада, како и да е неговиот тип беше 10 пати поблиску од вашиот.
Сега го дувате Манчестер за дуелот со Баерн (никако да не ги отпишуваме, ау) а кога ќе ги посерат, после ќе речете Манчестер не бил противник по мерка ќе го видиме Баерн со Барса или Реал итн. :свиркам:

Последно уредено:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.415
Поени од реакции
26.413
Името и брендот се за тоа дали Манчестер може да купи класа играч, не за тоа како ќе изигра со Баерн. Или намерно го мешаш муабетот или си блиску колку твојот Олимпијакос во 1/4 финалето. :icon_mrgr:
Јадовте ли ќебапи бе со МиаСанМиа?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.681
Честитки до фановите на Баерн за освоената титула во ЛШ (y)

(Ова го пишав да видам дали ќе упали клетвата од нас Јувенташите)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.415
Поени од реакции
26.413
Честитки до фановите на Баерн за освоената титула во ЛШ (y)

(Ова го пишав да видам дали ќе упали клетвата од нас Јувенташите)
Фала исто и на вас честитки за освоената титула во ЛЕ. Се гледаме во август. :love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom