Да не сакаш да чуваш маче?
Ај лајкови добро, ама до тамо ли отиде работата?Леле забегавте, уште малце некој ќе пише "Барам тројца од Алжир и двајца од Иран ќе му го испушам на тој што ќе ми ги најде"
ул. Васил Главинов бр. 3 или поточно кај Веро Тафталиџе/комплекс Македонија у таа близина.Денес у 4 саат сум нашол 10 веснициПланирав едно печеесе да купам ама баш денес 14 саати спиев, ебате малерот.
Не знам од кај сликички да купувам, кај мене у населба нема у курац.. дај некој нека ми каже кај се продаваат а и кај е тоа Нетпрес.
Да, имаш шанси.Дали има некаква шанса да го соберам албумов ако секој ден купувам по 1-2 пакетчиња се до крајот на Светското Првенство? Секогаш ми фалеле по 200-300 сликички ама овој албум планирам да го комплетирам по секоја цена![]()
Абе оди прошетај, купи си нешто од таму кај што ќе одиш. Плати им на женските пијачка. Остај не нас.Со оглед дека на 2 април ми е роденден и ќе добијам парички колку толку, а на 7 идам на екскурзија и ќе добијам 100-150 евра џепарлак за таму па ќе си сочувам сигурно 50 евра за сликички![]()
![]()
Зашто на некои репрезентации, вторите голмани не ни влегле во игра.Зошто некои екипи имаат 2 голмани а некои само 1 ?