Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
толку плачење и карање сезонава и пак реални шанси за тројка имаме... барса работа

Знам дека атлетико се први и се може да се случи во следните 8 кола ама само ова ми се врти у глава:

Како, бе како се вика ова сега? Е, ова е дефиниција за ИЗМЕШАНИ ЧУВСТВА.
Ова требаше да е најдобрата вечер во оваа сезона, најдобрата вечер! Се случи таков пресврт на настаните... А, сепак радоста не може да биде целосна заради онаа гадна работа што му се случи на Валдес...

Не знам што да кажам сега, сеуште сум под импресии.
Само на кратко, наредно коло имаме натпревар кој е потежок од Ел Класико...

Уште Валдес да не се повредеше и ќе се заокружаше ова прекрасна недела

Како, бе како се вика ова сега? Е, ова е дефиниција за ИЗМЕШАНИ ЧУВСТВА.
Ова требаше да е најдобрата вечер во оваа сезона, најдобрата вечер! Се случи таков пресврт на настаните... А, сепак радоста не може да биде целосна заради онаа гадна работа што му се случи на Валдес...

Баш ова сакав да го кажам..... :(

у курац и Реал Задрид и се

сега остатокот од сезоната зависи само од Барса и никој друг.

Има сега да се повамират. Пинто и остали ќе средат работа. No Worries./

Пинто не е лош голман...има добри рефлекси,добри пасови,има искуство и разбирање со овие играчи.

Валдес е секако подобар,но и тој има примано очајни голови,има правено лоши додавања кога не треба,итн...Барса не е тип на тим што премногу зависи од голманот,повеќето голови се примаат по грешка на одбраната каде голманот и нема многу шанси да реагира.

Ако Меси/Иниеста играат вака мотивирано,ако одбраната е на солидно ниво,мислам дека отсуството на Валдес нема многу да се почуствува.

Тата не сака нов голман, епа ајде Пинто покажи се.

не можам да го смислам Пинто во ЛШ

Не пали ова овде другар. :LOL:
Јас да честитам, тоа другото ваше е ... Како викаат секое непријавување на кривично дело, се смета за прикривање на истото.. Мое беше да кажам како ќе биде ќе видиме :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom