FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Sticker Album

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еј педерче му се паднале добри.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.136
Meне од весникот ми се паднаа Лам, Роси, Митроглу, Варан, Домагој Вида и Раул Меирелеш. :cool:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ако на некој му се падне Озил, ќе му дадам 6 сликички ако ми го даде :D

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Албуми имате дуир и за пра пра пра внуци :icon_lol:

Ќе дознаат овие од Вест , Дневник , Вечер што се случува со Нова Македонија и ќе си речат ахмммм ! - Гледаш после албуми и сликички насекаде :icon_lol:

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Јас искрено очекувам уште една ваква акција :)

Ќе биде како пред 10 години у сред ноќ кога чекавме пред трафики весник Време да стигне за постери од млади бунтовници :icon_lol:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Дајте еден албум бе :D
ние у валандово од 2 продавници сите весници на нова македонија ќе земавме. Има албуми колку сакаш, ќе ти дадам 2 али сликите за мене :icon_lol:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
14 албуми, од продавница до продавница низ широк сокак се бркав со едно чиче 50 години, успеа да ми земи 3 албуми но го преткав и во наредните ги зедов јас. И нормално прво ми се падна Бонучи. :cool:

Attachments

Член од
14 август 2006
Мислења
45.542
Поени од реакции
85.099
Јеботе, типично македонски - чим е бесплатно дај ми петнаесет миљарди комада (иако еден ми треба).
На саем баш го видов ова, идат луѓе по штандови и апсолутно не ги занима што е штандот, само прашуваат директно - Што е тука бесплатно? - зимаат, трпаат у ќеса и идат одма даље така, со пуни ќеси рекламен материјал, пенкала, постери, флаери (по миљон од еден вид).
Ја викам да организираме наградна игра кај шо ќе делиме чаша вода и камен од улица, штом учеството е бесплатно, гарант ќе има пријавени кои си размислуваат: - Kамен - камен, кој ти дава...:facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене ми нашле во Ѓорче од кај старечкиот дом продавниците, кој зема од таму Нова Македонија, на старциве им врне, низок им е притисокот не ги пуштаат надвор денес и win ситуација :icon_lol:

Член од
6 март 2010
Мислења
35
Поени од реакции
12
Да не беше весникот што ни го носат у фирма кур шо ќе кур што ќе најдев Нова Македонија. Ќорав весник немаше сабајле. Па ко за беља ми се паднаа дупликати (Валбуена и Маркисио).

Kajgana Shop

На врв Bottom