- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.915
ДаСи тече парето, а ти уживаш
Под лизинг да не го даде?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДаСи тече парето, а ти уживаш
Под лизинг да не го даде?
Ете како расте парата.
Да затоа сопствениците на дуќани ги менуваат за камиониЕте како расте парата.
А вие под душек што ги чувате, мувла ќе ви фатат![]()
Затоа секој ден некој нови имиња излагаат, не за 500 за 200 возат да врти парата не за друго
Ете како расте парата.
А вие под душек што ги чувате, мувла ќе ви фатат![]()
Па немора да значи. Има и кредити, само треба храброст.Ама за да се купи камион прво треба добри години да се чуваат под перница.
На БГ фирмаЗатоа секој ден некој нови имиња излагаат, не за 500 за 200 возат да врти парата не за друго
На фирма го даде на лизинг без да се замараш со него со месечна рата или го мислиш и ти партнерски?
Камион се дава на човек кој се одлучил тоа да го работи и да не се враќа наредни 5 години во Македонија. А не денес да му текне од утре не возам. Па и да ти кажам си ги вратив парите, а и во случај да престане да го вози ако не најдам друг некој ќе го продадам.si sobirav i jas paricinja za kamionce, i kamionceto mi go vozese drug i mi nosese paricinja, ama kamionceto preestana da go vozi drug pa prestana i voopsto da se vozi, pa vlegovme malku vo dupka...da go imas vo predvid i toa @Forza Milan!!!
Па немора да значи. Има и кредити, само треба храброст.
И прво и основно се вложува во нешто што го знаеш, разбираш и работиш. А во последно време што навалија сите камиони да купат ќе ја видиме математиката на крај. Јас сум човек кој често ризикува, али во пресметан ризик. Пари под перница не чувам никад. Ако штедам тие се во банка и си тече некоја пара плус. Затоа не сфаќам што ви прават дома парите?