Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Честито нека ни е победата!После две победи над Р.Мадрид реално и поштено е титулата да биде наша,но ке видиме.Сакав некој збор да пишам за Тата М.
Според мене треба да му дадеме шанса на човеков без разлика на тоа дали ке освоиме нешто.Неговата јака страна е што ги добива големите мечеви(најбитен фактор за негово останување),но знае да посере со екипи од рангот на Леванте(можеби поради немањето искуство во европскиот фудбал) но ако му се даде шанса тоа лесно ке го среди.Ако го смениме Тата можеби ке најдеме и некој подобар,но нема да одат на многу добро работите ако често мењаваме тренери.

1525337_648400108529507_125304830_n.jpg

Не беше за дркање? :) Едно е против другите тимови каде со таа поставеност Карло ја држеше топката, друго е против Барса која игра посед а посебно кога има играч повеќе. А и вие го бркавте Меси (да, Меси) до вчера, сега пак е Божество. Не сите знам, ама ти почна со генерализации, а генерализацијата is a bitch. :P Честито победа иначе, тука сум, тро болен легнав али од други причини. :cool: Фото финиш на крај ќе има.
Жртва на вашата формација е ДиМарија. Кога играте одбрана играте 4-3-3, а кога напаѓате играте 4-4-2 со тоа што ДиМарија иде на крило заедно со Бале, Алонсо и Модрич средина, а Роналдо и Бензема напаѓачи. И нас тоа не уби, немаме скокачи за Роналдо и Бензема и нормално направивте 5 шанси од кои 2 резултираа со гол.

Честито нека ни е победата!После две победи над Р.Мадрид реално и поштено е титулата да биде наша,но ке видиме.Сакав некој збор да пишам за Тата М.
Според мене треба да му дадеме шанса на човеков без разлика на тоа дали ке освоиме нешто.Неговата јака страна е што ги добива големите мечеви(најбитен фактор за негово останување),но знае да посере со екипи од рангот на Леванте(можеби поради немањето искуство во европскиот фудбал) но ако му се даде шанса тоа лесно ке го среди.Ако го смениме Тата можеби ке најдеме и некој подобар,но нема да одат на многу добро работите ако често мењаваме тренери.

1525337_648400108529507_125304830_n.jpg
Јас појќе би рекол поради немањето харизма отколку немање искуство.Не може да ги мотивира фудбалерите и тоа е голема мана,арно ама на големите мечеви како Ел Класико нема потреба од тоа бидејќи фудбалерите без разлика кој е тренер ќе дадат се од себе на големите мечеви.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Moжеби треба на тие послабите утакмици да ги пушта да играат понестандардните играчи, оние кои сакаат да се докажат.

Ми изгледа дека заднава сезона и пол Иниеста, Меси и компанија знаат само во големите мечеви, со исклучок на неколку меча, да ја покажуваат својата вистинска класа.

Moжеби треба на тие послабите утакмици да ги пушта да играат понестандардните играчи, оние кои сакаат да се докажат.

Ми изгледа дека заднава сезона и пол Иниеста, Меси и компанија знаат само во големите мечеви, со исклучок на неколку меча, да ја покажуваат својата вистинска класа.
За разлика од Роналдо кој класата ја покажува само на послабите утакмици. :icon_lol:

Јас појќе би рекол поради немањето харизма отколку немање искуство.Не може да ги мотивира фудбалерите и тоа е голема мана,арно ама на големите мечеви како Ел Класико нема потреба од тоа бидејќи фудбалерите без разлика кој е тренер ќе дадат се од себе на големите мечеви.
Друга е причината зошто победуваме на големите утакмици. Како што рече Рамос—не ни се плашат веќе големите тимови и излегуваат да се надигруваат со нас. Затоа го јадат немиен и немаме пораз на важна утакмица. Некој (Мурињо) ги излажал дека Меси и компанија заборавиле да играат фудбал...

А,реално гледано освен тие неколку утакмици на почеток на втора полусезона Мартино немаше поголеми проблеми ни против помалите тимови да ги мотивира. Веројатно најголемата грешка му беше што го пушти Меси кога уште не беше 100% физички спремен.

Веројатно ќе биде капитен на голем дел од утакмиците в година, со оглед на заминувањето на Пујол и Валдес и фактот што Чави нема да биде форсиран на секоја утакмица. Мислам дека полека Иниеста си ја зема одговорноста и е спремен да ја превземе оваа многу важна улога во тимот.
hi-res-458918193-andres-iniesta-of-fc-barcelona-in-action-during-the-la_crop_north.jpg

Па и го личи. :love:

Гледајќи ги Сити сеа си го замислував Компани место Маскерано:drk:

Гледајќи ги Сити сеа си го замислував Компани место Маскерано:drk:
Гледај ги Јунајтед и ќе си замислиш дека и не сме толку лоши, дека можело и полошо. :icon_lol:

A koga go gledate Ture ne vi se place? Kakov igrac pustivme da si odi. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom