Сакам нешто ново, ми рече.
А јас машко.
Па чекај бе, нели околу мојот најпреубав кур ти орбитираше цел твој свет, а тоа се рефлектираше ерективно врз моето его.
Оу шит, а?
Его немаш ако личноста ти значи. Но ете, ќе пишев ради карма која barely passed as one, нејзиното его во тој момент се воспали наспроти моето веќе непостоечко. Па чекај, он МЕНЕ ме бара сега? :O Поради некое ретардирано revenge-driven размислување како причина што јас некад сум бил као-идиот, сега она ја имаше таа шанса. Знаеш, луѓе со его воопшто не се симпатични. Поготово свежо пораснето у комбинација со лабилен карактер. Комедии. Дали изгубив почит? Да. Дали бев сељак околу тоа? Не. Ете ја, воопшто не се кае за тоа.

Ѝ ја посакувам цела среќа на светот.
За личност што ми значела. За некои врски кои траеле неколку месеци смешно е да коментирам.. ме изварала, хахах курвата! Абе од другари сум дознавал и кои зезанции паѓале. Не сум зборувал, колнел, пцуел, малтретирал.. штагод со сите се имам и ќе продолжам да се имам. Незнам зошто мора да е пипав терен со сите, не сите ја имале таа битност. У принцип, еј-абе-јајцата-до-грло-ѝ-ги-ставав луѓе не комуницирам. Темава ми е одтаму детска, а и не е баш симплифицирано како што изгледа.