BiG_kIsS
You talk too much... Let me shut you up
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 3.414
- Поени од реакции
- 2.923
Јас најискрено во животов најмногу страв имам од „мирни и добри“ луѓе. Незнам тие ми се темни дупки кои очекувам во секој момент да извадат нож и да те убијат
И добри луѓе нема генерално. Може за еден е добар, за другиот е смртник. Барем јас така мислам. Но јас и онака функционирам во црно бели свет без сиви нијанси![]()
Те сфаќам што сакаш да кажеш, ама сакам да верувам дека има луѓе без трошка зло во себе. Јас лично знам едно семејство што верувам дека доаѓаат најблиску до тоа. Не ги знам до толку добро за да речам дека никогаш никому му немаат згрешено, ама и верувам на мајка ми кога ми вика дека и двајцата се баш такви, го вртат другиот образ, иако многу работи во животот не им одат како што треба. Сакам да верувам, зашто ако не верувам во тоа, ќе се откажам од луѓето и нема да имам блиски другари никогаш
Па ако умрам од некој кој бил мирен и добар и ми извадил нож зашто конечно му дошло преку глава, нека е така, боље него да живеам без надеж 
Избегавме од темава ама ај....

, а не им е јасно дека за сеир служат. Одете работете нешто, не туку плачите.[DOUBLEPOST=1395811180][/DOUBLEPOST]Иии ова горново сеа го прочитав. Мислев ќе ја заебе, ќе беше јако да не и се расплачеше на крај.