Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледаше ?
На 3:2 имаше уште 2 црвени топки за пикање. Ја пикна едната и ја местеше белата за црната ама ударот му беше малце посилен од то шо требаше и не ризикваше да нападни. Го снукерова, ама невозможен удар извади Воластон. Преку спунтот ја пикна црвената во средна :tapp: и го освој фрејмот. Во последниот како да му се секоја рацете на Динг, ништо неможеше да погоди.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Дебрецен 2-1, галатасараj2-1, рома 2-1 и нотингем ф. 2-1 2/4 за проба ;)

Дебрецен 2-1, галатасараj2-1, рома 2-1 и нотингем ф. 2-1 2/4 за проба ;)

Ја гледаше ?
На 3:2 имаше уште 2 црвени топки за пикање. Ја пикна едната и ја местеше белата за црната ама ударот му беше малце посилен од то шо требаше и не ризикваше да нападни. Го снукерова, ама невозможен удар извади Воластон. Преку спунтот ја пикна црвената во средна :tapp: и го освој фрејмот. Во последниот како да му се секоја рацете на Динг, ништо неможеше да погоди.
Не бе, имав работа..
Криво ми е што брзав да го стигнам и ливчето го уплатив во 13.59
Како не закаснав една минута да му ебам кинезот глуп

арсенал 1
реал 2
дортмунд гг3+
галата 1
рома 1
аталанта 1

за 60 = 1108 - данок = 1003 :love: ( добитно ги иам глеано :LOL: )

abe aman ovie kosarkive svesta mi ja zedoja pm, vo poslednite 3 minuti dadoja kolku site cetvrtini zaedno da mu ebam kopucite. jas ja cekam t2- do 3 cetvrtina do poslednite 3 min imaja 44 vo posledni 3 min dadoja 18 umreni[DOUBLEPOST=1395766665][/DOUBLEPOST]
abe aman ovie kosarkive svesta mi ja zedoja pm, vo poslednite 3 minuti dadoja kolku site cetvrtini zaedno da mu ebam kopucite. jas ja cekam t2- do 3 cetvrtina do poslednite 3 min imaja 44 vo posledni 3 min dadoja 18 umreni
pola kosh :tapp:

Последно уредено:
n9ijc.jpg

Да да и таа ти е добра, jеовил нема за што да се бори а и плус местачка екипа е

сити 2
њукасл 1
маинц 2
билбао 2
дортмунг гг3+

курќегодае :icon_lol:

Krusaders 1
Dandi 1

Sent from my C2105 using Tapatalk

Ферер брат добар натпревар ама ДА МУ ЕБАМ МАЈКАТА БИВАШЕ БЕ 4 МЕЧ ТОПКИ ДА УТНЕШ ВО МЕЧ ТОПКА РЕТАРД ЕДЕН ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom