Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Малку пари се во прашање :) Подобро наредна "чиста" сезона одколку гостување кај Марибор и Левски и ризик од повреди/замор.

Малку пари ? Не зафркавај сега и ти додај тука посетеност на стадионот, тв права, пари од спонзори сепак ова е европско натпреварување. Неможеш да ме убедиш дека некоја екипа намерно нема да сака да игра во Еврола лига, поголемиот дел од натпреварувањето воопшто немора ни да го играат со прва постава..

Малку пари ? Не зафркавај сега и ти додај тука посетеност на стадионот, тв права, пари од спонзори сепак ова е европско натпреварување. Неможеш да ме убедиш дека некоја екипа намерно нема да сака да игра во Еврола лига, првииот дел од натпреварувањето воопшто немора ни да го играат со прва постава..
Нема везе, ова е онака тешење за фановите, исто како и трансферите на Фелаини и Мата. Јунајтед како екипа што во главном ги прави трансферите со пари од трансфери,настапи и сл. ептен многу ќе изгуби и дури и следната сезона топ4 пласман не би им бил сигурен.

И доста е оф-топик ај Вавринка нека врти.

Дајте чаре за билтенов од Бетсити бе ... знаете некој вработен таму?

Dobro be dali denes ima nekoja utakmica sho e uba sve obratno izl da mu ebam gnasite umreni

Денес кладилнициве payback time... викендов енглезите искочија скоро сите, денес Арсенал најтоврена изглеа ташак ќе испадне, а овие Дортмунд - Шалке мизерии

Денес кладилнициве payback time... викендов енглезите искочија скоро сите, денес Арсенал најтоврена изглеа ташак ќе испадне, а овие Дортмунд - Шалке мизерии
denes kladilnicive mater si ebaja, izvadija nenormalna para, samo ne znam dali ima 5% dobitni denes. koj neubav den jas capnav 2600 vkupno na 3 tiketa, na edno sum seuste vo igra ja cekam Arsenal, ama racunam ko padnat da sum............... kako ne se pogodi nekoj da fati da gi zatvori site kladilnici vo mk da ne mozat da go isplatat :mad:

denes kladilnicive mater si ebaja, izvadija nenormalna para, samo ne znam dali ima 5% dobitni denes. koj neubav den jas capnav 2600 vkupno na 3 tiketa, na edno sum seuste vo igra ja cekam Arsenal, ama racunam ko padnat da sum............... kako ne se pogodi nekoj da fati da gi zatvori site kladilnici vo mk da ne mozat da go isplatat :mad:
hahahahaha arsenal:D me vadi kolku tolku, se na se denes cisti 300 denari ne mi se veruva koj baksuzen den , na edno livce kosarka za pola poen, t2- , na edno wawrinka i arsenal me vadi od kalta malce

Ова чапнав 2600 ти е дека си добил ? Ако е така супер си не се буни :)

Уште коа ме падна Динг на прво ливче прва, не требаше денес други да пишувам. ГГ прво ги имав и Јунјатед и Арсенал, вака кога паднаа првите голови си викам има шанси за уште еден ташак, Галата на друго, и сеа чекам за вадење Арсенал да тепа, Лечестер и Рома али ко што глеам не иде.

После сто месеца се решив да играм спортска и за Рома се фатив, тaлент :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom