Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ne bidi tolku siguren ...Litajko ubavo ti kaza ...Kamo sekogas fakjaj sportska druze;)
Inace za utre sto od snukerive predlagate ?
Junhui
Higgins
Walden
Fu
Trump
би требало овие да ти испаднат, сепак имаат повеке искуство,а и подобра форма од нивните противници.

*немој да ме кривиш мене ако нешто не испадне, сепак е мое мислење кое може да ти помогне

Ne bidi tolku siguren ...Litajko ubavo ti kaza ...Kamo sekogas fakjaj sportska druze;)
Inace za utre sto od snukerive predlagate ?
Јас ќе ги играм Динг , Трамп , хигинс , а се мислам дали да го додадам и робертсон ама тежок натпревар ќе биде .

Јас ќе ги играм Динг , Трамп , хигинс , а се мислам дали да го додадам и робертсон ама тежок натпревар ќе биде .
Se mislim i ja za Robertson malce i na navivacki ce odam ama ce go stavim...eve edna dobra sorabotka od mene
Pau-Orthez - Strazburg 1 2.2 ocekuvam da bide koef. so pravo da padne koeficientot :)

Se mislim i ja za Robertson malce i na navivacki ce odam ama ce go stavim...eve edna dobra sorabotka od mene
Pau-Orthez - Strazburg 1 2.2 ocekuvam da bide koef. so pravo da padne koeficientot :)

Murphy ви е исто во добра форма, покажа на минатиот турнир дека е во добра форма, покажа добри игри. Мислам дека е доста неизвесен меч ама па и коеф им е солиден за двајцата кога јас би се обложувал (а не го правам тоа) би го избегнал мечов.

Зашто да не се проба,се е можно. :unsure:

стави кај мене
..јас 200 коефициент ќе ти дам(сериозно)[DOUBLEPOST=1395715575][/DOUBLEPOST]
Џони гомна да јаде, ова е врвот :cuc:
Али ај бар ќе ебеш нешто, ене кај е Србија ќе ја начекаш да и наплатиш :ROFLMAO:

ти улав си?..
па за 4 богоројци вчера Реал Мадрид Б ја чекав т1 2+ и 92 минута пенал промашија?..и сега кажи ми дали е тоа нормално? а 90-10 е пеналот не 50-50

Видете некој наши македонци аматери како прават тикети со дојави на фотошоп . Горе сменале место на македонски на англиски пишале , пак долу добивка си стои на македонски ..:facepalm::pos:

Хорн-Парндорф(Австрија 2)
5-4, 2-2, 4-1, 2-1, 2-0, 2-2 , 3-3-последни меѓусебни дуели.

Reading 1
Chesterfield 1
Arsenal 1
Wolves 1

Sent from my iPhone using Tapatalk

За денеска Арсенал-Свонси х2, иако навивам за Арсенал ќе одиграм против нив бидејќи Арсенал знае да биде многу незгоден кога се работи за ваква ниска квота и сега истотака веќе нема што да брка титулата му е отидена во вода, и Јунајтед-Сити 2 тука нема што да се коментира ќе ги разнесат. Додека за викенд очекувам изненадување Арсенал-Сити 1, истотака ќе пробам и 2/1 бидејќи Арсенал последен пат официјален натпреварувачки меч 2/1 има изиграно дури 2011 и тоа со Челзи кога ги тепаа 3-5 во гости xD

Видете некој наши македонци аматери како прават тикети со дојави на фотошоп . Горе сменале место на македонски на англиски пишале , пак долу добивка си стои на македонски ..:facepalm::pos:
Само заборавиле данок да вметнат , инаку готов бев ќе се фатев у стапицата :pos:

Kaкви удари вади Бен Воластон :cuc:
Ќе паѓаме уште на првиот снукер :cenzura:

Едит: Шта речи..... Толку среќни удари немам видено....

Последно уредено:
Некако сум прилично сигурен дека Јунајтед - Сити вечер ќе заврши нерешено и така ќе ја изиграм, со поделба на бодовиве Сити останува со “предност“ пред Челзи доколку ги тепа другите заостанати натпревари а Јунајтед исто така со нерешено останува во игра за 5тото позиција кое носи во Европа лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom