ATP Miami 2014 - Sony Open Tennis Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои машкиот дел од турнирот?

• Вкупно гласачи
    57
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе какво губење Вавринка, го чекаме него у 1/2 финале, имаме долг за наплаќање. :cool:

Фоњини одигра добар тенис, а за Стан сум убеден дека некој од топ 10 тенисерите ке му ја распука главата.

Mногу некако му се намерачивте на Вавринка од АО па наваму..:rolleyes:

Да бе стварно ете го Надал изгуби од Долгополов, ништо невиденo. A Вавринка после 12-13 победи по ред една изгуби од Андерсон и АО бил повремен блесок. Чекајте малце другари...

Па да не се дереше како мрднат кога Надал побара медицински тајм аут немаше многу да ме тангира дуел со него, а вака едвај чекам да дојде до истиот, да се објаснат некои работи. Нешто слично направи и Бердих во Мадрид 2006 па знаеме што го снајде од тогаш па навака.

П.с. Браво за спортскиот потег на Новак, ретко кој би направил такво нешто на deuce. (y)

Па да не се дереше како мрднат кога Надал побара медицински тајм аут немаше многу да ме тангира дуел со него, а вака едвај чекам да дојде до истиот, да се објаснат некои работи. Нешто слично направи и Бердих во Мадрид 2006 па знаеме што го снајде од тогаш па навака.

П.с. Браво за спортскиот потег на Новак, ретко кој би направил такво нешто на deuce. (y)

Вавринка беше сосема во право за коментарите на АО.

Покрај фер плејот, добар потег направи и Димитров со една од ball girls на која и се слоша.

Нишикори изненади со Ферер.Едвај се движеше стариов душа немаше во последниот сет.
Како и да е мислам до тука е максимумот на детево, се паѓа најверојатно се Федекс кој ќе го отвори како паштета :) и после мини финалето со Ноле.

Вавринка беше сосема во право за коментарите на АО.

Покрај фер плејот, добар потег направи и Димитров со една од ball girls на која и се слоша.
Секако дека беше во право, ако се лажеме. Знаеш и самиот зошто почна да урла Вавринка ;)

Секако дека беше во право, ако се лажеме. Знаеш и самиот зошто почна да урла Вавринка ;)

Не те сфаќам.
Вавринка почна да се расправа со судијава зошто овој не сакаше да му каже зошто е побаран медицински тајм аут за Надал, а е задолжен да го направи истото.[DOUBLEPOST=1395775032][/DOUBLEPOST]
Нишикори изненади со Ферер.Едвај се движеше стариов душа немаше во последниот сет.
Како и да е мислам до тука е максимумот на детево, се паѓа најверојатно се Федекс кој ќе го отвори како паштета :) и после мини финалето со Ноле.

Многу среќа имаше Нишикори во последниот сет.

На меч топка 2 пати удри топка со рам која заврши во терен.

Вавринка има комплекс од Надал и кога виде дека побара медицинска помош го фати паника, мислеше дека глуми Надал. Исто направи и во Лондон, од нигде никаде се побуни за коучинг на Тони Надал. Го знам Вавринка каков е, 100% се расправаше со судијата ради ова погоре што го набројав. Ако е сигурен во неговата игра и ако не се сомнева дека е појак што му е гајле што повреда има тенисерот од другата страна на мрежата?

Вавринка има комплекс од Надал и кога виде дека побара медицинска помош го фати паника, мислеше дека глуми Надал. Исто направи и во Лондон, од нигде никаде се побуни за коучинг на Тони Надал. Го знам Вавринка каков е, 100% се расправаше со судијата ради ова погоре што го набројав. Ако е сигурен во неговата игра и ако не се сомнева дека е појак што му е гајле што повреда има тенисерот од другата страна на мрежата?
e za vakvi filozofii me vadish od koza , a i pokazuvash kolku si ,,objektiven,, .Go napravi Stan vinoven za kavgata so sudijata . Shto e biten motivot zoshto bara objasnuvanje , bitno e deka sudijata mu dolzi objasnuvanje .A za kouchingot i sitnite prvokacii od Nadalovci , nemoj ne zapochnuvaj , otvarash Pandorina kutija , ta skoro site teniseri reagiraat za toa. I shto go zamrazivte tolku , go tepal i tolku , ta ne mu ebal majkata . Sega i Dolgopolov ke go mrazite , ushte ako moze pak da go plesne , go zalam odnapred Dolgo.Drug moment , moe mislenje , sakam da potenciram , ako Nadal ne e na hemija , togash Paris Hilton e tezok junfer. Pa kako moze vo samo nedela dena takva transformacija , toa e nevozmozno. Na Indian beshe ko izduvan balon , nemashe sila vo udarite , dvizenjeto nikakvo , voda mu techeshe bukvalno od sekoja pora, a sega vo rikverc trcha sto metri za deset sekundi a top spin mava za site pari . Povtoruvam, moe mislenje , no veruvam deka mnogumina go delat moeto mislenje .
Novak pak po staro , kako magarence zainateno , igra kolku da pobedi , dali mu e toa strategijata , koj go znae , ama taka lefterno si igra , kur go boli , samo za nijansa e podobar od protivnikot ( ili pomalku losh , isto mu doagja) nishto spektakularno , a i nebare gi hipnotizira protivnicite i oni da igrat ochajno.Mnogu mi e chuden , ne se ni obiduva da dominira , cheka greshki i epten ako zagusti pa da odigra neshto poagresivno . Ne me bendisvit , ili aresa , po strumichki.Utre ke mora da go zgree gazenceto , Marej denes potsetuvashe na negovite najdobri denovi , dodusha i Conga mu pomagashe vo dominacijata , ama se vrakja glumecot poleka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom