Lu5
Som la gent Blaugrana!
In the USA we name hurricanes by name, if they ever name one Lionel Messi, you better evacuate.
@Lucifer Sam погоди кој
@Lucifer Sam погоди кој

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ray Hudson 100%In the USA we name hurricanes by name, if they ever name one Lionel Messi, you better evacuate.
@Lucifer Sam погоди кој![]()
Се добро се заврши ама ме нервира тоа што Тата некако многу споро реагира со замените. Очигледно беше дека Цеск, Масче па и Нејмар беа очајни не знам зошто се чекаше 70мин за првата замена
Па искрено и карактер и авторитет покажа. Ги наметна промените што ги планираше и остана доследен на нив кога работите не му идеа.Zatoa na krajot na godinata ke si odi. Ne e covekot materijal za Barselona rekov jas , i LS i Primera da osvoi , pak treba da si odi. Na takov tim mu treba karakter i avtoritet , nesto sto Tata go nema.[DOUBLEPOST=1395669222][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 87660
Zivi komedii vo fan klub Real. Ako uspeele da ja izgubat titulata protiv vakva pateticna Barsa , sramno ke bilo. Nema veza so 2 pati gi plesnavme , do krajot na sezonata najmalce uste 1 , i uste se ubedeni deka se podobri od nas.![]()
Али најдобар ми беше коментарот дека Меси давал пинбал голови,на среќаZivi komedii vo fan klub Real. Ako uspeele da ja izgubat titulata protiv vakva pateticna Barsa , sramno ke bilo. Nema veza so 2 pati gi plesnavme , do krajot na sezonata najmalce uste 1 , i uste se ubedeni deka se podobri od nas.![]()