Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Posle dva meseca konecno pak na kajgana :)

Loso Loso Loso kuti za pocetok na sezona, ne ja gledav tekmata ali od videoto na sajtot moze da sa kaze uti poditno ni trebe centrafor posto nogo sansi taka propustani, i moze da sa kaze uti nemahme srekja vaa vecer definitivno, ali jebiga ni ostanave da sa nadevme i veruvme na pobeda vo Bratislava!

Koreografija odlicna kuti i sekuj pt!

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
30.000 души, извонредна атмосфера, џабе кога све уништија...
Сепак, според проценките на објективните членови од еден друг форум вчера имало 38-40.000. Џабе што имавме највише навивачи од кога почна новата фудбалска сезона во цела Европа.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ке започнам со навивање два три збора, као и увек фантастична атмосвера грмеше маракана вистинско лудило,ми се допадна и кореографијата која овој пат не беше само на север туку и на останатите трибини,ако на нешто може да се даде добра оцена то е навивањето.
Што е до играње не сум задоволен ма колку сака некој сега нека збори јак противник, на маракана се паѓале 100пати подобри противници од овој.
Имаме многу подобар тим од лани али тренер немаме на самиот почеток уште за време на подготовките пишав дек слаба точка е токму тренерот, овој Ратко на Пижон неможе да му се фати на малото прсте.
Што да казам за играчите ако треба некој да пофалам то е Ников,Стаменковиќ и Трифуновиќ за кој и мислев дек ке заигра од сам старт,инако гума бегај поима немаш на живци ми идеш остатак од играчи кој не уиграни,кој слаби изданија.
Ништо не е изгубено мада сега треба некој многу повеке да се помачи и да ја исправи грешката од вчера и да им се одолжи и извини на сите ЗВЕЗДАШИ, а особена на оние кој дојдоа вчера на маракана да гледаат добра игра и победа.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
cccc picketini skapani 1-2 sramota

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Не ја глеадав утакмицата, но по тоа што го прочитав можем да се закључим дека сме играле многу очајно.
Но сепак има реванш, и таму мислим дека сигурно го добијамо!!
А пак, многу згрешил што не го стаел од самиот почеток да игра Трифуновиќ, дечкото е гладен за постигнување на голови. Но што е тука е, и се надевам дека таа грешка ја увидел и ќе го видими на реваншот од самиот почеток.
За навивањето, чиста 10-ка!

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Nemozum nikak da gi svatum komsiite nasi od sareniut lavor, nonstop sme im vo ustata, poveke gi interesire muabete okolu Zvezda odkolku za NK Partizan, glej gi vadin pobeda slavat pak nas na mesat se nesto sa sporedavat....

inace vecer ki a ima li tekmata na RTS SAT, ako ne koj znae strimavi neka dave posto balkansport.info neradi :)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Утакмица ќе ја има на РТС 1, а на Сателитскиот не е најавено, но ќе има на нет, по приквечер ќе стаем линк.
Инаку, за денес очекувам да го дадат максимумот играчите, и да победат 2 разлика.
Од први минути се да заигра Трифуновиќ.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Достаниќ најверојатно ќе направи промена за вечер. Наместо стандартната 4-4-2, се очекува да играме во 4-2-3-1 (фала курцу па му текна дека имаме играчи само за оваа формација), со еден класичен шпиц, Трифуновиќ, Вешовиќ и Короман лево односно десно крило, Каду како плеј, Савио и Деки како два задњи везни, а одбраната ќе биде стандарт, Нине, Ѓоле, Вилота, Тошиќ, и тоа би требало да изгледа вака:

-Стаменковиќ-
-Нине-Ѓоле-Вилота-Тошиќ
-Деки-Савио-
-Вешовиќ-Каду-Короман
-Трифун-

Овој состав се најавува, ма да ја место Савио би го играл Исах или евентуално Николиќ.
Фала курцу, па Гума не е повикан и нема да биде ни на клупа:icon_lol:

Иначе, вчера нашиот бивш играч, Огњен Врањеш, на утакмицата со Динамо Загреб, среде Максимир ја прослави победата на Шериф, со маица, Делије Север:zver:

00032884.jpg

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
^^
Врањеш сеуште е наш играч, на позајмица е во Молдавија.

Нема да ја има на РТС Сат, сигурно ќе има некој стрим.

СРЕЌНО И ХРАБРО ЗВЕЗДО!!!!!!!!

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
давајте линк некој . На ртс има некоја серија у пм!!!

edit.немора, веќе во 3та губиме 1-0. ц ц ц ц ц ц

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
У курац нек иде и одбрана и све 1-0 примивме гол од прва акција на домакините.
http://www.atdhe.net/

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Утакмицата е прекината заради неработење на рефлекторите на стадионот.
Возможно е Звезда да оди понатаму по службен пат?

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Изгледа се прекина мечот, појма неам што бидна.Од снимката ми се виде како автогол, на резултати не пишува така.

Kajgana Shop

На врв Bottom