Eдинствена светла точка вечерва беше публиката, ништо друго, али после п*чкарската игра не верувам дека пак ќе биде вака.
И ај од когај се подсобрав да дадам свое мислење за ова вечерва.
Као прво, катастрофално поставена тактика.
Стамени- добро ја обработи својата задача, речиси без грешка
Нинков- единствен играч, кој трчаше, кој се залагаше, кој имаше желба за игра и победа, али џабе беше све. Секоја чест за него
Ѓоле- хммм, разочаран сум од него, не се однесуваше капитенски, не ја мотивираше екипата, ништо.
Вилотиќ-го повлекувам тоа што го реков на полувреме, ме демантираше.
Тошиќ- од авион се гледа дека е неспремен, спор, не упати ниеден
употреблив центаршут, лошо многу лошо.
Деки- исто како и за Вилота, го повлекувам тоа што го реков, катастрофално издание, особено во второто полувреме
Гума-што бара овој играч кај нас ?
Коки-ете зашто бев против неговото враќање, себичење, никаков допринос во играта, никакво понашање, он као најстар треба да е главен мотиватор заедно со Ѓоле, али и двајцата ништо.
Каду-слабо издање, слаб у дуел, премногу ја мачеше топката (исто како Короман), никаков ефект, али тука е крив Достана, пошто го става на позиција која не е својствена за него.
Јевтиќ-иако е еден од моите љубимци, вечерва беше за никаде, промаши две чисти шанси, кој како напаѓач задолжен за давање голови не смее да ги промаши
Перовиќ-иста игра како пролетоска, никаде го немаше, и ја стварно не знам што се деси со него, кај е оној Перке од есеноска ?
Трифуновиќ-во моментов наш најдобар напаѓач, го има чувството за гол, секоја шанса која му се укажува максимално ја користи
Вешовиќ-покажа дека може да се рачуна на него, дека може да биде играч и дека не е типичен црногорец
Јеремиќ-премалку играше, па така да не може да се оцени, но според она кратко време може да се каже дека е добар играч