Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Вчера 2:1 против второлигашот Алуминиј, стрелци Јеремиќ и Трифуновиќ.

Денеска во 18:00 против Хановер.

На Маракана е почнато со поставувањето на Гаспром логото на источна.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Е ова е интересно мислам на времето дек сител пренесуваше дерби мечеви ако не се лазам.
Zvezdin marketing je stupio u kontakt s pojedinim televizijama s prostora bivše Jugoslavije i ponudio im prava prenosa. Tako će, prema saznanjima „Politike”, utakmice Crvene zvezde u Makedoniji prenositi TV „Sitel”, u Crnoj Gori TV „Atlas”, u Bosni i Hercegovini ATV iz Banjaluke, dok će prava za područje Slovenije i Hrvatske imati „Športklub”.

http://www.crvenazvezdafk.com/zvezda-po-celoj-evropi-3670-c1-video.htm

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Да, да, и јас сакав за тоа да пишам. Супер би било тоа (иако и преку Фокс би гледал јас лично) многу луѓе ќе имаат прилика да гледаат, ќе се популаризира Звезда и кај нас уште повеќе.

Ајде сега сите по едно мејл-че до ТВ Сител во знак на благодарност, таман и да ги прашаме до кај е работата.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Денеска беа пуштени во продажба картите за мечот со Слован, и според она што го видов владее голем интерес:
http://www.crvenazvezdafk.com/src/pocela-prodaja-ulaznica-za-slovan-3674-c5-video.htm

Уште една интересна вест, дресот со број 12 е повлечен од употреба, т.е тој е поклонет на навијачите
http://www.mondo.rs/s177805/Fudbal/Zvezdin_12_igrac_dobio_dres.html

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Вечер се очекува извонредна поддршка, измеѓу 30 и 35.000 навивачи. Исто така, најверојатно ќе има кореографија на три трибини што ќе биде мамеебачко!
Има пренос на РТС-Сат.

СРЕЌНО ЗВЕЗДО!!!!!!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Стартните 11 за вечерва:
Стамени - Нинков, Ѓоле, Вилота, Тошиќ - Миловановиќ, Гума, Каду, Короман - Јевтиќ (Трифуновиќ), Перовиќ

Гума пак во стартните 11:nesvest:

--- надополнето ---

У к*рац нек иде све:tapp:.
Короман и Каду мора побрзо да се ослободуваат од топката.
Засега прелазна оцена заслужуваат само Нинков и Деки, Вилотиќ доста сигурен, но кај голот направи огромна грешка, Ѓоле исто така заслужува прелазна оценка, исто и Стамени, Тошиќ мора посигурно, а Стамени нек продолжи така.
Гума аут, Мугоша ин (ама Мугоша не ни на клупа:kesa:), ДОСТАНА, КАЈ ТИ Е ПАМЕТОТ ?

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Леле бе дечки катастрофа вечерва бевте!!
Значи не е све до парите,многу се залетавте ви дојдоа Gazprom i Hyundai и одма први а:nenene::nenene::nenene:
Иначе од Север само едно се слушаше :Ratko odlazi:poss:
Само тоа цела утакмица:icon_lol:

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Катастрофа :kesa:

Никаква игра, премногу самоуверени во себе и премногу потценет противникот. Играта премногу лошо поставена, ниедна убаво уиграна акција не видовме. Нинков и Тошиќ единствено ме бендисаа од стартните 11, се друго или просечно или мизерно :nesvest: Перовиќ ниедна шанса немаше, Короман незнаеше на кај треба да трча, Гума = дрво... Вилотиќ - Ѓорѓевиќ 2 грешки = 2 гола и то е то...
Не е Достаниќ тренер за оваа екипа, во него требаше да добиеме поагресивна игра отколку онаа на Пижон, ама се полошо и полошо е :kesa:
Инаку Вешовиќ и Јеремиќ ме изненадија иако немаа минутажа за нешто повеќе, еден добар дефанзивец (С. Савиќ) и еден добар шпиц (Калуѓеровиќ/Убипарип) и мислам дека ќе мрдни играта од мртвата точка... А да, и тренер некој шо конечно ќе постави офанзивна игра и :toe:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Што да кажам после ова ? КАТАСТРОФА :nerv:
Една од најлошите утакмици што ги имам гледано. Гума, овој човек (поточно оној кој го гура), ќе ме доведе до лудило, исто и Кратко Останиќ и Иван Аџиќ.

Па мајку му не игра Мугоша, кој за Гума го измислил фудбалот, не игра Исах (додуша него го задеси трагедија, па не знам у каква состојба е), Савиќ го пуштија туку-така (наводно ја уценувал Звезда, али не веруем у тоа), Лазетиќ доби шут-карта затоа што, наводно, не сакал да прифати намалување на платата, али затоа дојде Короман чија плата е исто и како онаа на Лазетиќ, Достаниќ и Аџиќ цела недела не увераваат дека не ни треба напаѓач, дека го имаме дотичниот Субашиќ, дека Калуѓеровиќ бил прескап за нас итд.

После ова вечерва ќе треба огромни промени, од тренер, до спортски директор.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Иначе од Север само едно се слушаше :Ratko odlazi:poss:
Само тоа цела утакмица:icon_lol:
Не беше тоа од север, него од запад.

Многу лоша игра, пред се поради немање воља и кукавичка игра. Овој тим има каков-таков квалитет, поквалитетни сме од Слован, ама прикажавме само 30-40% од можностите. Уште одма кажав дека Короман е голема грешка, невиден себичњак.

Мен оф д меч змајот Нинков, кој единствен беше на ниво.

30.000 души, извонредна атмосфера, џабе кога све уништија...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Eдинствена светла точка вечерва беше публиката, ништо друго, али после п*чкарската игра не верувам дека пак ќе биде вака.

И ај од когај се подсобрав да дадам свое мислење за ова вечерва.
Као прво, катастрофално поставена тактика.

Стамени- добро ја обработи својата задача, речиси без грешка

Нинков- единствен играч, кој трчаше, кој се залагаше, кој имаше желба за игра и победа, али џабе беше све. Секоја чест за него:cuc:
Ѓоле- хммм, разочаран сум од него, не се однесуваше капитенски, не ја мотивираше екипата, ништо.
Вилотиќ-го повлекувам тоа што го реков на полувреме, ме демантираше.
Тошиќ- од авион се гледа дека е неспремен, спор, не упати ниеден употреблив центаршут, лошо многу лошо.

Деки- исто како и за Вилота, го повлекувам тоа што го реков, катастрофално издание, особено во второто полувреме
Гума-што бара овој играч кај нас ?

Коки-ете зашто бев против неговото враќање, себичење, никаков допринос во играта, никакво понашање, он као најстар треба да е главен мотиватор заедно со Ѓоле, али и двајцата ништо.
Каду-слабо издање, слаб у дуел, премногу ја мачеше топката (исто како Короман), никаков ефект, али тука е крив Достана, пошто го става на позиција која не е својствена за него.

Јевтиќ-иако е еден од моите љубимци, вечерва беше за никаде, промаши две чисти шанси, кој како напаѓач задолжен за давање голови не смее да ги промаши
Перовиќ-иста игра како пролетоска, никаде го немаше, и ја стварно не знам што се деси со него, кај е оној Перке од есеноска ?

Трифуновиќ-во моментов наш најдобар напаѓач, го има чувството за гол, секоја шанса која му се укажува максимално ја користи
Вешовиќ-покажа дека може да се рачуна на него, дека може да биде играч и дека не е типичен црногорец
Јеремиќ-премалку играше, па така да не може да се оцени, но според она кратко време може да се каже дека е добар играч

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Додека не го избркате Кратко Останиќ и тој Аџиќ џабе ви е све!!Го зедовте Короман наместо Калуѓеровиќ епа сеа што сакате повеќе од ова денеска

Kajgana Shop

На врв Bottom