Поплаки

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.010
Поени од реакции
3.087
Ах салзбург се да ви ебам !!! 2 пати по ред чекам една од ЛЕ 2 пати паѓам на најмал коефициент, а ај викам нема шанси пак да ме падне уште и играч повеќе имаа дебиливе. :mad:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Галатасарај дај боже сите играчи сосе тренерот Манчини копилето да си извршите самоубиство на плоштадот во Истанбул..племето ваше смрдено..добро бе не ви е срам да местите со едни ебани никакви Кајсериспор?...

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Ќе зеам некој ваучер нешто таква работа?

Ф

Фил Ајви

Гостин
Галатасарај дај боже сите играчи сосе тренерот Манчини копилето да си извршите самоубиство на плоштадот во Истанбул..племето ваше смрдено..добро бе не ви е срам да местите со едни ебани никакви Кајсериспор?...
не местат бе ретардирани се, да им ебам се најмило да умрат сите од тешки заболувања, па добро бе снајдер гомно едно келаво па можно ли таков зицер да утнеш ногата да ја скриш никогаш веќе да не заиграш, па и оној јилмаз тежок дебил не сум видал таков од поодамна, со скапан тим бе игравте ненормални едни сите им земаат три бода а се борите за титула дегенерици ограничени, следно коло кога ќе патувате сите заедно да ви експлодира автобусот да изгинете како зајаци да не се бламирате веќе

не знам што друго да пишам моментално сум во ШОК

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Монфилс да ти ебам црното грдо копиле ... да умреш на терен ... што кур не предадеш пичка ти матер црнечка

A

Avenger99

Гостин
Не ми иде памет бе,не,уште Интер ги играм,немаше која друга и Интер ја ставив,мртва екипа :mad:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.661
Поени од реакции
59.598
Интер бе Интер :tapp:
По кој знае кој пат Италијанска екипа. Не играм веќе!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.681
Оваа прилика ја користам да кажам, дека Наполи изгубијаааа.... И Голам поздрави го

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Нема спас џабе,Леверкузен умрените,и да биде уште полошо последна ја пишав,наместо 1700 у џеб,2800,е сега ни тие ни тиа глуп човек сум цц.

Kajgana Shop

На врв Bottom