Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ваљадолид т1 - коса ми побеле што се не утнаа ... срамота е ова :3

утре на ел класико мора да се вадиме

Цел свет има GG3+ да ја товари.

Харден и Ноа плус уште на полувреме ќе ги фатам што се вика, Џејмс 10 има границата е 25 за плус ја чекам, Надал 19,5-, ама Индијана-Мемфис 73 коша за едно полувреме. Знам дека се со јаки одбрани, ама 180 поени да не надминат ? Таман им тргна на 5 минути до крај имаа 67, оттогаш само 6 поени. Какви се тие кошаркари со 3/10 и 3/11 реализација????????????????????????

:pipi:

Да пробаме сега:
Cardiff - Liverpool 2-2 @ 2.0
Мамето, за малку. Шоубаво си влезе Евертон 1 & Т1 со 1.9 коеф. Дубл ги играв.

Знам дека е клише да се игра дерби натпревар гг3+, ама утре ги играм и Леверкузен и Реал Мадрид со 1.75 односно 1.8 коеф.

Исто така може и:
Тотенхем, Леверкузен, Монако, Наполи сите 1Х, мислам дека коеф би бил доволен за дуплирање

Вие Мајами не се нормални косава ми побеле од нив годинава ... уште нив ги чекам за ИЛАДАРКА :гомце::гомце::гомце:

Денеска напишав едно:

Бибао - 1
ПСВ - 1 и Т1
Евертон - 1
Ливерпул - 2
Шалке - 1
Баерн - 2

и си викам ај бе заеби ова, дај изиграј си системче. ПСВ ја елиминирав, Евертон ги пишав доле, а другите 4 во фиксните... И доле 4/6 и нормално ме ебнаа 3 (Волфсбург и Еспањол да тепат и Арсенал ГГ3+) и + си изиграв едно тенис и таму ме истушираа.

И сеа ми текнува на ова и ми иде да се убијам. :facepalm:

П.С. Иам обичај да си ги типувам сите утакмици од ПЛ во билтенот. Денеска од 8те утакмици, само Челзи-Арсенал ГГ сум ја промашил другите 7 сум ги погодил. И пак со курот во раце. :cuc:

Последно уредено:
Tottenham - Southampton 1/ GG / 3+
Aston Villa - Stoke gg/ 3+
Inter - Atalanta 1 (Bi tepal li shugaviov inter u tekmava, sho vikate?)
Lazio - Milan 1/ 0-2
Catania - Juve 2
Real Madrid 1/GG/3+
Real Betis - Atletico Madrid 2&3+
Valencia - Villareal 3+
Baer - Hoffenheim 1
Monaco - Lille 1
Porto - Belenenses 1&3+
Benfica - Academica 1&3+
Salzburg - Weiner Neustadt 1

Egrotelis - Olympiacos 2

Za utre ova. Boldiranite mi se sigurni.

Денеска напишав едно:

Бибао - 1
ПСВ - 1 и Т1
Евертон - 1
Ливерпул - 2
Шалке - 1
Баерн - 2

и си викам ај бе заеби ова, дај изиграј си системче. ПСВ ја елиминирав, Евертон ги пишав доле, а другите 4 во фиксните... И доле 4/6 и нормално ме ебнаа 3 (Волфсбург и Еспањол да тепат и Арсенал ГГ3+) и + си изиграв едно тенис и таму ме истушираа.

И сеа ми текнува на ова и ми иде да се убијам. :facepalm:

П.С. Иам обичај да си ги типувам сите утакмици од ПЛ во билтенот. Денеска од 8те утакмици, само Челзи-Арсенал ГГ сум ја промашил другите 7 сум ги погодил. И пак со курот во раце. :cuc:
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

За денес
Авангард Омск-Трактор 1 1.9
Аб Копенхаген-Лингби х2
Атлетико Мадрид 2 1.55
Хередиа 1 1.4
Сампдориа-Верона ГГ
Леверкузен 3+

Нешто добро за денес да изиграм, сигурно?

Нешто добро за денес да изиграм, сигурно?

Одбери било кој тикет што ти е понуден во оваа тема. Селектирај ги натпреварите кои започнуваат во различно време. Играј со прогресија синглови контра од понудените типови. Нема шанса да не завршиш во плус до вечер...

Одбери било кој тикет што ти е понуден во оваа тема. Селектирај ги натпреварите кои започнуваат во различно време. Играј со прогресија синглови контра од понудените типови. Нема шанса да не завршиш во плус до вечер...
QFT

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom