Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде магијо нека победи Гала

Дај бе овие Еспањол нека даат гол да играм утре едно без пари. :pos:

Галатасарај да ви ебам мамето ваше местачко..ѓубриња турски гнасни..кај ги пишам и јас со последната екипа која е впрочем испадната од лигата Кајсери неможат да победат...да ти ебам и Манчини, и Снајдер и сите мрш у курац

Ja gi cekam Panatinaikos i Lech Tim 1 + za pocetok i dvete se 1-0 od 20ta minuta ... i garant ke me rokne edna :3

Најверојатно ни Фенрбахче не ја тепа наредната за да си остане иста разликата. Лопови.

Сите тикети ми беа со измешани утакмици од различни термини за денес. И сите од 15, 16 саат што се ги фаќам и после на секое ливче ми останале по 1 - 2 утакмици од овие вечерниве и фејл, фејл, фејл... А вака на почеток си викаш денес ќе ги соголам :D

Галатасарај да ви ебам мамето ваше местачко..ѓубриња турски гнасни..кај ги пишам и јас со последната екипа која е впрочем испадната од лигата Кајсери неможат да победат...да ти ебам и Манчини, и Снајдер и сите мрш у курац
Брат, тебе треба споменик на сред Широк сокак да ти кренат. :cuc:

Брат, тебе треба споменик на сред Широк сокак да ти кренат. :cuc:

сега ќе се појави некој специалец и ќе покажи ливче добитно со 30 денари за 500.000 а јас онде неможам 2.0 коефициент да погодам..абе копилиња турски не ги пишам повеќе..како не ги казнат дај боже шеста лига да играат

а најјако е кога гледаш Сити како газат, течни акции она ова се скоро перфектно, ти влегува во глава што треба да се прави и како да се изигра за победа против скапани екипи што се бранат генерално и менуваш на галатасарај отепаниве и после некое време кога ќе сфатиш дека се заостанати во мозокот ти се стемнува и губиш воља за живот

katastrofa den , uste ko vidov Chelsea 6:0 a jas igrano GG, svativ deka denes ne e den moj, i ne naprajv popravno, i poubo, drugar moj sho vo zivot nema izgledano utakmica i si nema 1% od fudbal denes so 50 denari fati 6700, katastrofalni utakmici fati kako sho mu dojde taka pisha vo 10 sekundi 7 utakmici gi nackrta , detevo 3 pat pishi sportska.. ne mozam da mu se iznacudam na srekjata sho ne prati i sho e nepravedna sprema lugeto :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom