Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Значи читам и не ми се верува. Скоро сите мажи што се на темава ги направија Македонките подоле од гомна.
Јас сфаќам да има нешто што ве привлекува кај странкињите, не е битно што е, ама незнам зашто имате потреба да си ги вреѓате своите. Секаде има курви, секаде има поштени, секаде има материјалистки, секаде има домаќинки. А најлошото е што утре ќе се правите патриоти и ќе се чукате во гради како ја сакате Македонија, а како сте тргнале, нема да има Македонци веќе.
Можеби немам право да зборам затоа што ете у Америка сум и не сум со Македонец, ама никогаш не сум рекла дека Македонците се срање или не ги бива за мажи или дека се вакви или онакви. Има секакви, ама не значи дека неможеш да најдеш некој асален било каде.

Значи читам и не ми се верува. Скоро сите мажи што се на темава ги направија Македонките подоле од гомна.
Јас сфаќам да има нешто што ве привлекува кај странкињите, не е битно што е, ама незнам зашто имате потреба да си ги вреѓате своите. Секаде има курви, секаде има поштени, секаде има материјалистки, секаде има домаќинки. А најлошото е што утре ќе се правите патриоти и ќе се чукате во гради како ја сакате Македонија, а како сте тргнале, нема да има Македонци веќе.
Можеби немам право да зборам затоа што ете у Америка сум и не сум со Македонец, ама никогаш не сум рекла дека Македонците се срање или не ги бива за мажи или дека се вакви или онакви. Има секакви, ама не значи дека неможеш да најдеш некој асален било каде.

Затоа плачат за пичка и отвараат милион теми за тоа како жените се злобни кучки, затоа што многу Швеѓанки им се лепат. :icon_lol:

А најлошото е што утре ќе се правите патриоти и ќе се чукате во гради како ја сакате Македонија, а како сте тргнале, нема да има Македонци веќе.
Можеби немам право да зборам затоа што ете у Америка сум и не сум со Македонец

Ај сеа кажете детали за системот. Пошо колку и да се трудам никако не можам да си замислам шветска верзија на Пустец па дури и обратни да се улогите. :confused:
Јок, Марчело се пофали, Марчело ќе каже каде пријателот на татко му, шофер ја запознал и се оженил со Швеѓанка.[DOUBLEPOST=1395341912][/DOUBLEPOST]
Не сфаќаат какво злато од жени се Македонките, ја тоа им го викам со години. Паметни, умни, убави, згодни, домаќинки, верни, поштени, ги перат, ги пеглаат, ги тинтраат, на маса им ќутат, пред другари пијат кока кола, чат пат само со трепките мрдаат. Алтан жени :D

Абе многу луѓе на планетава немаат видено ни слушнато за Македонци ама не значи дека не постоиме. Треба повеќе со самостални дечки да се дружиш. Да бидеме објективни, освен со готвење и чистење Македонките немаат со што друго да се истакнат. Наши сме си, ама Македонките да се поубави од 1.75 фит плави Швеѓанки мало сутра. Супермоделите од МК во Украина, Русија, Шведска па и Германија би биле обични девојки на улица. За една недела во овие држави ќе видиш 100 пати повеќе убави девојки отколку што имаш за цел живот видено во Македонија. Не дека се лоши на изглед Македонките, ама средно жалосно. Значи, убавината сигурно не им е предност пред странкињи. Што друго...вкусови, менталитет? Слуша Пинк и Пајнер продукција, осет за мода ала певачица, гледа турски серии...материјалистки до даска...да не навлегувам понатаму.

Значи остануваат нашите на чистење и готвење. Е сега проблемот е што мажите во МК се длабоко разгалени и неспособни. Кога ќе прочитам или слушнам некој 50 годишен ерген како бара жена да му готви и чисти ми се стемнува пред очи. Па толку ли е тешко да го ебам? Орангутан да беше ќе научеше да вклучи перачка и да се прехрани. Само затоа Македонците бараат Македонки.
Си држиш вода донекаде, не дека не. Ама па 175см фит плава Швеѓанка или 1.80см фит Холанѓанка не би сакала да се бафта со македонско џуџенце.

Како што вие паѓате на србите што се тешки селендри,невоспитани и арогантни и на нас машките ни е невозможно да сфатиме зошто тоа е така,така и вие нема никад да разберете зошто лепотиците од балтичките земји и швеѓанките паѓаат на нас.Охоо и тоа како,таму колку си поглуп и позатуцан повеќе секс ќе имаш.Сега неможеме да се такмичиме со црнците и арапите али и нашите македонци во северот имаат прилично добар улов на елоквентни и еманципирани швеџанки.
Колку посеверно, толку полесно.
Можеби има врска со тоа што женските таму процентуално се повеќе од мажите. Па малце истовар настрана :D

Во Охрид врие од Србинки , се работат како луди

Еднаш ебев турчинка. Најсензуални жени, највеќе уживаат.
Не се искомплексирани и даваат се од себе. :)

Еднаш ебев турчинка. Најсензуални жени, највеќе уживаат.
Не се искомплексирани и даваат се од себе. :)

Бре бре како ги проби. Пази сега: "еднаш ебев турчинка".
еднаш
еднаш
еднаш
еднаш
еднаш
еднаш
За да подоцна заклучиш какви се сите турчинки.

Самите си ставате "Ни" во муабетот, од невнимание, за да се добие - Ниеднаш. Сакате да излажите ама несвесното е посилно ;)

Бре бре како ги проби. Пази сега: "еднаш ебев турчинка".
еднаш
еднаш
еднаш
еднаш
еднаш
еднаш
За да подоцна заклучиш какви се сите турчинки.

Самите си ставате "Ни" во муабетот, од невнимание, за да се добие - Ниеднаш. Сакате да излажите ама несвесното е посилно ;)
Pa dobro, mal lapsus. No toa ni go dodadov znaejki i iskustva na poznanici so turcinki. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom